Izdelava spletne trgovine

Varnost spletne trgovine

V Kabiju se že vsa leta poslovanja ukvarjamo z varnostjo na spletu, zato je varnost eden ključnih dejavnikov tudi pri izdelavi spletne trgovine.

Spletni kriminal in kraja podatkov se je v zadnjih letih izjemno razširila. Še posebej ranljive so spletne trgovine, ki so narejene na odprtokodnih sistemih in niso redno posodobljeni. Z raznimi ne preverjenimi vtičniki se lahko hitro ustvarijo “skrita zadnja vrata” skozi katera hackerji dostopajo do vaše spletne trgovine in vaših podatkov in podatov strank. To je eden izmed glavnih razlogov, zakaj smo se v Kabiju odločili za izdelavo lastne platforme za spletno trgovino, ki omogoča popolno upravljanje spletne trgovine.

Vaše podatke dnevno arhiviramo s čimer poskrbimo za varnostne kopije spletne trgovine. Poleg tega poskrbimo, da ima vaša spletna trgovina SSL certifikat, ki skrbi za kriptirano povezavo med spletno trgovino in strežniki. Brez dodatni stroškov poskrbimo za nadgradnje sistema in posodobitve, tako, da vam ni potrebno skrbeti ali je nadgradnja narejena ali ne. Edino stvar, o kateri morate razmišljati je, kako poskrbeti za čim večjo prodajo. Pri tem pa vam lahko pomagamo tudi mi.

banner-podstrani/spletna-stran-vila-portorof.png banner-podstrani/spletna-trgovina-span.png

Zaupajte izdelavo spletne strani strokovnjakom

Začnimo projekt Pokliči