Umetna inteligenca – Kabi AI

Kabi AI

V Kabiju smo implementirali v naš zaledni sistem (CMS in urejevalnik spletna trgovina) tudi umetno inteligenco v obliki jezikovnega modela Chat GPT, ki jo imenujemo Kabi AI. Uporaba umetne inteligence vam močno olajša delo, predvsem pa z njeno uporabo lahko prihranite veliko časa.

Kabi AI - Umetna inteligenca

Dobrodošli v svet, kjer umetna inteligenca (UI) preoblikuje način, kako razvijamo, upravljamo in optimiziramo spletne strani. V Kabiju smo zavezani k inovacijam in nenehnemu izboljševanju naši storitev in rešitev na področju izdelave spletni strani in spletnih trgovin. Zato smo ponosni, da vam predstavljamo Kabi AI - našo napredno storitev - uporabo umetne inteligence pri upravljanju in urejanju spletnih strani in spletnih trgovin.

Kako umetno inteligenco uporabimo pri upravljanju spletnih strani?

Umetna inteligenca Kabi AI nam pri upravljanju spletnih strani pomaga na več različnih načinov. Uporabimo jo lahko za:

 • Pomoč pri ustvarjanju vsebine
  • urejanje
  • personalizacija
  • večjezičnost
  • itd.
 • Pomoč pri on-site SEO optimizaciji
  • META opisi
  • Naslovi strani
Upravljanje spletnih strani s Kabi AI
Upravljanje spletnih strani s Kabi AI

Pomoč pri ustvarjanju vsebine spletne strani

Umetna inteligenca Kabi AI vam lahko zelo olajša ustvarjanje in urejanje vsebine spletne strani. Uporabite jo lahko za različne načine:

Ustvarjanje vsebine

Umetna inteligenca Kabi AI vam lahko pomaga pri ustvarjanju osnutkov vsebin ali idej na podlagi določenih tem ali ključnih besed. To je še posebej uporabno za ustvarjanje novic, blogov, člankov, itd.

Urejanje in izboljšanje vsebin

Lahko vam pomaga pri urejanju obstoječe vsebine, kot npr. s predlogi za izboljšanje sloga pisanja, strukture in tudi slovnice. Prav tako pa vam lahko pomaga pri pisanju SEO optimizirane vsebine.

Personalizacija vsebine

Kabi AI se lahko uporablja za personalizacijo vsebine za različne ciljne skupine. Z razumevanjem preferenc in vedenja uporabnikov lahko prilagodi vsebino za različne skupine, kar poveča možnost za večjo angažiranost uporabnikov na strani.

Upravljanje večjezičnosti

Umetna inteligenca ni omejena na jezik, zato je lahko odličen pripomoček za upravljanje večjezičnih vsebin na vaši spletni strani.

Organizacija in strukturiranje vsebine

Umetna inteligenca Kabi AI pomaga pri učinkoviti organizaciji vsebine, ki pozitivno vpliva na uporabniško izkušnjo. Predlaga vam lahko oznake, kategorije in pri sami strukturi vsebine.

On-site SEO optimizacija

Umetna inteligenca vam pomaga pri on-site SEO optimizaciji. Z njo enostavno ustvarite primerne META opise in naslove strani na podlagi že obstoječe vsebine. Prav tako pa upošteva pravila glede same dolžine in primernosti.

Zakaj uporabiti umetno inteligenco znotraj CMS sistema in ne ločeno?

Uporaba umetne inteligence znotraj Kabi CMS sistema ima več prednosti, kot so:

Integracija in avtomatizacija

Integracija umetne inteligence ChatGPT (znotraj Kabi sistema poznana kot Kabi AI) znotraj Kabi CMS sistema omogoča boljšo avtomatizacijo procesov, kot so ustvarjanje in urejanje vsebine. Rezultat tega je prihranek časa in manjša potreba po ročnem delu.

Večja učinkovitost

Umetna inteligenca znotraj CMS sistema omogoča bolj tekoče in učinkovite delovne procese. Uredniki in administratorji spletnih strani lahko do orodja umetne inteligence dostopajo znotraj svojega običajnega delovnega okolja, ne da bi morali preklapljati med različnimi platformami.

Večja prilagodljivost

Kabi AI, ki deluje znotraj Kabi CMS sistema, lahko bolje razume kontekst in potrebe specifične spletne strani. Rezultat tega je boljša in večja prilagodljivost orodja za vaše potrebe.

Varnost in zasebnost podatkov

V kolikor je umetna inteligenca integrirana v CMS sistema, potem lahko bolje nadzorujete varnost in zasebnost podatkov. V veliko pomoč vam je to, ko delate z občutljivimi podatki in informacijami.

Zmanjšajte odvisnost od tretjih strani

V tem primeru ne potrebujete imeti računa za uporabo umetne inteligence, saj je celotno orodje na voljo znotraj CMS sistema. Na ta način zmanjšate svojo odvisnost in ne potrebujete dodatnih naročnin v drugih sistemih.

Prilagodljivost razvoja

Umetna inteligenca znotraj CMS sistema vam omogoča, da se lahko določene funkcionalnosti razvijajo vam na ključ ali pa se ustrezno prilagodi uporabniški vmesnik.

Kako nam umetna inteligenca pomaga pri upravljanju spletnih trgovin?

Umetna inteligenca Kabi AI vam lahko pomaga pri upravljanju spletne trgovine na več načinov. Rezultat tega je boljša uporabniška izkušnja upravljalcev/ administratorjev spletne trgovine, ker jim umetna inteligenca olajša ter poenostavlja delo, hkrati pa prihrani čas in poveča učinkovitost. Spodaj najdete naštete primere kako vam umetna inteligenca Kabi pomaga pri upravljanju spletne trgovine:

Upravljanje spletne trgovine s Kabi AI
Upravljanje spletne trgovine s Kabi AI

Ustvarjanje opisov izdelkov

Umetna inteligenca Kabi AI vam pomaga pri samodejnem ustvarjanju privlačnih in informativnih opisov izdelkov. To je še posebej koristno spletnim trgovinam, ki imajo veliko število izdelkov, saj prihrani čas in zagotavlja konsistentno vsebino.

Izboljšanje opisov izdelkov

Umetna inteligenca Kabi AI vam pomaga pri izboljšanju opisov izdelkov, saj na podlagi prilagojenega “prompta” (navodila + relevantnih informacij) pripravi izjemno kvaliteten opis, ki je hkrati informativne za uporabnika.

SEO optimizacija

S pomočjo umetne inteligence lahko ustvarjate SEO optimizirane vsebine za izdelke, bloge, novice, predstavitve, itd. Na ta način povečate možnost za višjo uvrstitev spletne trgovine na strani rezultatov spletnega iskalnika.

Upravljanje večjezičnih spletnih trgovin

Umetna inteligenca Kabi Ai ni omejena na jezik, zato lahko jo lahko uporabite za upravljanje večjezičnih spletnih trgovin. Uporabite jo lahko za prevode, kreiranje vsebin, SEO optmizacijo vsebine, itd.

Ustvarjanje vsebin in deljenje na družabna omrežja

Z umetno inteligenco Kabi AI lahko izdelke enostavno delite na izbrana družabna omrežja. Prav tako pa lahko za družabno omrežje pripravite temu primerno vsebino, ki je prilagojena za posamezno družabno omrežje.

Kako nam umetna inteligenca pomaga v sistemu E-Poštar?

Umetna inteligenca Kabi AI je integrirana tudi v sistem za obveščanej E-Poštar. Z njeno pomočjo lahko poenostavite, povečate učinkovitost in posledično uspešnost vaših newsletterjev.

Spodaj najdete primere uporabe:

1. Avtomatizacija vsebine

Z umentno inteligenco lahko ustvarite privlačne in relevantne vsebine za vaše e-novice. To vključuje pisanje celotnega maila, ustvarjanje povzetkov novic, priprava marketinški nagovorov, predstavitev novih izdelkov/ storitev, itd.

2. Personalizacija

S pomočjo umetne inteligence lahko personalizirate vsebino newsletterjev za različne segmente vaših naročnikov. Na ta način lahko vsebino hitro prilagodite glede na To pomeni, da lahko vsakemu naročniku pošljete vsebino, ki je bolj relevantna za njihove interese in potrebe.

3. Ustvarite privlačne naslov

Umetna inteligenca vam pomaga pri ustvarjanju učinkovitih in privlačnih naslovov za vaše e-novice, ki bodo povečali možnosti, da bodo prejemniki dejansko odprli in prebrali vaša sporočila (večji open rate).

4. Avtomatizacija odgovorov na vprašanja naročnikov

Če prejmete vprašanja ali povratne informacije od naročnikov preko e-pošte, lahko ChatGPT avtomatizira odgovore, s čimer prihranite čas in zagotovite hitrejše odzive.

5. Generator idej za vsebino

Velikokrat se zgodi, da ne dobimo ideje, kako napisati vsebino. V takih trenutkih vam umetna inteligenca priskoči na pomoč. Z umetno inteligenco lahko dobite ideje glede kakšno vsebino pisati, na kakšen način jo pisati in kako jo pripraviti, da bo uporabna za vašo ciljno publiko.

6. Večjezičnost

V primeru, da imate mednarodne naročnike, stranke, uporabnike, ja zaželeno, da je vsebina, ki jo prejmejo od vas napisana v njihovem jeziku. Umetna inteligenca v sistemu E-Poštar nam omogoča pisanje vsebine v katerekoli jeziku. Prav tako pa vam je v veliko pomoč pri prevajanju.

7. Ustvarjanje slik

Umetna inteligenca vam lahko pomaga pri ustvarjanju slik, ki jih uporabite pri newsletterju.

Uporaba umetne inteligence Kabi AI v sistemu E-Pošar vam je pomoč pri vašem e-mail marketingu. Z njegovo pomočjo lahko povečate učinkovitost vašega komuniciranja s strankami, prav tako pa prihrani čas, ki ga potrebujete za pripravo e-novice.