Vzdrževanje spletne strani

Vzdrževanje spletne strani

V Kabiju vsem našim strankam poleg gostovanja spletne strani nudimo tudi vzdrževanje spletne strani. Vzdrževanje spletne strani pomeni redno spremljanje delovanja spletne strani in v primeru težav, odpravljanje le-teh. Redno vzdrževanje spletne strani je osnovni pogoj za dobro dolgoročno delovanje spletne strani, saj vpliva na zdravje spletne strani, obisk, SEO optimizacijo in varnost.

Zakaj je pomembno vzdrževanje spletne strani?

Vzdrževanje spletne strani mogoče na prvi pogled ni ena izmed tistih stvari, na katere bi prvo pomislili. Vendar je vzdrževanje spletne strani tako pomembno, kot vzdrževanje vašega zdravja. Z rednimi pregledi in preventivo lahko preprečimo najhujše. Enako je s spletnimi stranmi. Vzdrževanje vam prihrani skrbi. Poleg tega z rednim vzdrževanjem strani poskrbite tudi za varnost, ki je vedno pomembnejša. V tem hitrem razvoju so spletne strani vedno bolj podvržene ranljivostim, ki pa jih preprečimo z rednim vzdrževanjem.

Vzdrževanje spletne strani in spletne trgovine pomeni tudi, da vse vaše želje in težave obravnavamo prednostno!

Vzdrževanje spletne trgovine

Poleg izdelave spletne trgovine našim strankam nudimo strokovno in kvalitetno vzdrževanje spletne trgovine. Vzdrževanje spletne trgovine pomeni redno spremljanje delovanja spletne trgovine in v primeru težav, odpravljanje le-teh. Vzdrževanje spletne trgovine lahko razdelimo na več segmentov in sicer:

  • Varnost sistema
  • Hitrost sistema
  • Nadgradnja funkcionalnosti sistema
  • Pomoč v primeru težav s tretjimi sistemi - ERP sistemi, računovodskimi sistem, plačilnimi centri, itd.

Varnost sistema

Varnost sistema je ena najpomembnejših prioritet vzdrževanja spletne trgovine ali spletne strani. V Kabiju dajemo varnosti velik poudarek. Varnostnih posodobitev so deležni vsi naši naročniki, ki imajo storitev vzdrževanje.

Hitrost sistema

Hitrost delovanja spletne strani ali spletne trgovine je ena pomembnejših elementov, ki močno vpliva na uporabniško izkušnjo ter ima velik vpliv na SEO optimizacijo in uvrščanje vaše spletne strani na spletnih iskalnikih. Z vedno večjo količino podatkov pa je potrebno nenehoma skrbeti za optimizacijo hitrosti delovanja spletne strani ali spletne trgovine.

Nadgradnja funkcionalnosti sistema

V vzdrževanju spletne strani in spletne trgovine je vključena tudi nadgradnja funkcionalnosti sistema. Takšne nadgradnje sistema so posledica varnostnih in hitrostnih nadgradenj.

Poleg zgoraj naštetega imate v vzdrževanju spletne trgovine in spletne strani vključenega tudi skrbnika spletne trgovine oz. spletne trgovine, ki vam je na voljo za vsa vprašanja, informacije in pomoč.