Kabi obrazci

Kabi obrazci - ustvarite spletne obrazce po meri

Kjerkoli na vaši spletni strani

Kabi obrazci, je aplikacija za ustvarjanje spletnih obrazcev na vaši spletni strani in je del Kabi oblaka (Bananacloud). S pomočjo Kabi obrazcev, samostojno ustvarjate spletne obrazce in jim določite, kje na spletni strani se bodo prikazovali.

Samostojno naredite načrt za marketinške kampanje, ustvarite registracije za prireditve, zbirajte e-poštne naslove in prijave za e-novice, ustvarite anketo in še veliko več.

Učinkovito marketinško orodje

Kabi obrazci so učinkovito marketinško orodje, ki ga lahko dobro unovčite. Podprite vaše marketinške kampanje s Kabi obrazci in pridobite nove potencialne stranke. Na vaši pristajalni ali podstrani kampanje ustvarite spletni obrazec po meri in pridobite tiste informacije, ki so za vas pomembne!

Ustvarite spletno anketo

S pomočjo Kabi obrazcev enostavno ustvarite spletno anketo. Samostojno ustvarjate vprašanja in odgovore, po vaše. Izbirate med vrsto različnih možnosti vprašanj:

  • več možnosti ena izbira
  • več možnost več izbir
  • spustni seznam
  • ocene 
  • besedilno polje
  • in še veliko več

 

Povezljivost s Kabi CRM-jem in Projekti

Kabi obrazci so povezljivi z aplikacijami Kabi oblaka. Enostavno povežite spletni obrazec s Kabi CRM-jem in Kabi Projekti. Vsi uspešno rešeni spletni obrazci vam bodo ustvarila opravila, katera morate opraviti. Opravila se dodelijo osebam, ki so odgovorne za izvedbo kampanje ali projekta.

Začnite uporabljati Kabi obrazce

Ste pripravljeni, da ustvarite svoj prvi spletni obrazec ali anketo samostojno? Izpolnite spodnji obrazec in si zagotovite samostojno urejanje vaših anket in spletnih obrazcev.

Naročite svoj urejevalnik obrazcev in anket