O nas

O nas

V podjetju Kabi verjamemo v uspeh vsakega podjetja, zato razvijamo rešitve, s katerimi želimo to omogočiti. Z razvojem interneta so se zgodile korenite spremembe v načinu dela in razmišljanja. Zato je naš moto razvijati rešitve, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju boljše prihodnosti. Že od leta 1992 ustvarjamo lastne spletne rešitve, s katerimi pomagamo podjetjem pri njihovem poslovanju.

Kratka zgodovina

Leta 1994 smo objavili prvi slovenski novičarski portal Si21. Leto zatem je sledila objava nepremičninskega portala Nepremičnine Si21, ki je še danes eden redkih specializiranih nepremičninskih portalov v Sloveniji. Istega leta smo izdelali tudi prvo spletno trgovino v Sloveniji.

Danes najdete v našem portfelju več kot 2.000 zaključenih projektov.

Zakaj smo drugačni?

Naša filozofija dela se razlikuje od večine. Največ časa in sredstev namenjamo razvoju in izpopolnjevanju rešitev ter podpori in svetovanju strankam. Strmimo k temu, da imajo naše stranke čim več uspeha in da so zadovoljne. Ponosni smo, da imamo z veliko večino strank dolgoletne partnerske odnose. Nekateri so z nami že vse od začetka. Za njihovo zaupanje smo jim nadvse hvaležni in obljubimo, da se bomo še naprej trudili in razvijati najboljše rešitve ter storitve.

Rešitve, ki zadovoljijo vaše potrebe v poslu

Zadnja leta se osredotočamo na razvijanje lastnih rešitev, s katerimi podjetja digitalizirajo svoje poslovanje - Kabi Cloud.

V našem portfelju najdete različne rešitve, kot so:

Poleg zgoraj opisanih spletnih rešitev, smo strokovnjaki za izdelavo prilagojenih zahtevnejših aplikacij, ki so narejene v okolju Windows.

S pomočjo naših rešitev je že veliko podjetij uspešno naredilo digitalno transformacijo in prehod v digitalno upravljanje.

Implementacija umetne inteligence

V naše rešitve smo implementirali tudi umetno inteligenco, ki omogoča hitrejše in učinkovitejše delo.

Umetna inteligenca prinaša ogromno prednosti v poslovanju. Glavna prednost je poenostavljanje samega poslovanja. Omogoča namreč, da določene naloge, za katere smo včasih porabili veliko časa, opravimo le v nekaj minutah. To pa ne pomeni, da je rezultat slabši. Ravno nasprotno, rezultati so s pomočjo pravilne rabe umetne inteligence lahko bistveno boljši.

Kabi AI
Kabi AI