Nepremičninske spletne strani

Nepremičninske spletne strani

Edini specialisti za nepremičninske agencije v Sloveniji

V podjetju Kabi izdelujemo vrhunske nepremičninske spletne strani. Na področju nepremičnin, izdelave nepremičninskih spletnih strani in digitalizacijo poslovanja nepremičninskih agencij, imamo več kot 28 letne izkušnje in vsak dan se srečujemo z najrazličnejšimi izzivi. Do sedaj smo zaključili več kot 500 nepremičninskih projektov. Poleg spletne strani pa strankam nudimo še nepremičninsko pisarno oz. platformo v oblaku Agent1, ki digitalizira poslovanje nepremičninske agencije in oglaševanje na portalih nepremicnine.si21.com in njegovih 6 jezikovnih različicah ter portalu novogradnje.com.

nepremičninska spletna stran

V podjetju Kabi izdelujemo vrhunske nepremičninske spletne strani. Na podoročju izdelave spletnih strani za nepremičnine, nepremičninske agencije in investitorje imamo več kot 28 letne izkušnje in vsak dan se srečujemo z najrazličnejšimi izzivi. Do sedaj smo zaključili več kot 500 nepremičninskih projektov. Poleg izdelave spletne strani pa strankam nudimo še nepremičninski CRM sistem v oblaku Agent1 in oglaševanje na portalu nepremicnine.si21.com in njegovih 8 jezikovnih različicah.

Zakaj nam zaupati izdelavo nepremičninske spletne strani?

Izdelava nepremičninske spletne strani je proces, pri katerem potrebujete ne izvajalca pač pa partnerja, ki ve kaj dela in razume vaše poslovanje. V podjetju Kabi se že več kot 27 let ukvarjamo z izdelavo spletni strani za nepremičnine, nepremičninske agencije in novogradnje. Specializiran nepremičninski portal Nepremičnine Si21 je eden izmed prvih nepremičninskih portalov v Sloveniji in širši regiji. Smo eni od pionirjev na področju spleta in spletnih strani v Sloveniji. Razumemo poslovanje nepremičninskih agencij, zato vemo kakšno spletno stran potrebujete za najboljšo možno predstavitev vaše ponudbe. Pomagamo vam, da vaša nepremičninska spletna stran postane pravi prodajni kanal za vašo ponudbo nepremičnin. Ne govorimo na pamet, v naš prid govorijo številne reference in zadovoljne stranke.

Naše sodelovanje pa se ne zaključi z izdelavo nepremičninske spletne strani. Zavedamo se, da je spletna stran živa stvar, ki potrebuje konstantno pozornost. Zato smo vam vedno na voljo za nasvet, ideje, razgovor in pomoč. Poleg tega smo za boljšo prodajno in vodenje celotnega podjetja razvili CRM sistem za nepremičninske agencije ter prodajo nepremičnin Agent1.

Tipska spletna stran za nepremičninske agencije

Tipska spletna stran za nepremičninske agencije je prilagojena delu agencije in ponuja obiskovalcem večino opcij, ki jo pričakujejo ob obisku nepremičninske spletne strani:

  • prikaz vaših oglasov,
  • iskalnik nepremičnin
  • predstavitev agencije/ podjetja

Design spletne strani je tipski, kar pomeni, da ga izberete iz že obstoječih predlog. Tipsko nepremičninsko spletno stran lahko dobite v roku parih dni!

Vsebine lahko samostojno urejate preko enostavnega a zmogljivega urejevalnika vsebin (CMS).

Unikatna spletna stran za nepremičninske agencije

V podjetju Kabi izdelujemo tudi unikatne spletne strani, t.i. spletne strani po meri uporabnika. Glede na želje naročnika, naredimo design spletne strani, ki je odvisen od vsebine, števila oglasov in obstoječe celostne grafične podobe. V primeru, da podjetje nima narejene celostne grafične podobe, jo izdelamo mi. S pomočjo številnih zaključenih nepremičninskih projektov in več kot 25 letnih izkušenj, vemo kaj potrebujete in vam znamo svetovati.

Izdelana nepremičninska stran bo odličen trženjski in prodajni kanal, s kvalitetno predstavitvijo ponudbe nepremičnin.

Proces izdelave unikatne nepremičninske spletne strani.

Cenik izdelave spletne strani

Cena izdelave spletne strani za nepremičninske agencije, nepremičninske objekte ali investitorje je odvisna od zahtevanih funkcionalnosti, številu jezikov, posebnih željah, itd. Za vas smo pripravili dva paketa – tipska nepremičninska spletna stran in pa unikatna nepremičninska spletna stran.

Tipski design

naročnik izbere predlog

Responsive/ Odzivni design

Osnovni iskalnik nepremičnin

urejevalnik spletne strani CMS

Osnovna SEO optimizacija

od 35000

 
VEČ O PAKETU

Unikatni design

design narejen po meri naročnika

Responsive/ Odzivni design

Napredni iskalnik nepremičnin

urejevalnik spletne strani CMS

Napredna SEO optimizacija

po dogovoru

 
VEČ O PAKETU

Gostovanje nepremičninske spletne strani

Za optimalno delovanje vaše nepremičninske spletne strani poskrbimo s prilagojenim gostovanjem spletne strani. Naše gostovanje je prilagojeno za gostovanje nepremičninskih spletnih strani, s čimer poskrbimo za super hitro odpiranje in nalaganje spletne strani.

Gostovanje

Arhiviranje podatkov

do 10 GB

Vzdrževanje nepremičninskih šifrantov

Gostovanje spletne strani

na strežnikih v Sloveniji

Uporaba urejevalnika CMS

Redne nadgradnje urejevalnika CMS

Do 2 uri tehnične podpore na leto

3000

na mesec + DDV

Zaupajo nam najboljše nepremičninske agencije

Pri oblikovanju in izdelavi spletni strani za nepremičninske agencije ter nepremičnine nam zaupajo najboljši. Pridružite se nam tudi vi.

Pridruži se nam
Začnimo projekt Pokliči