Proces izdelave spletnega portala

Vključene storitve

100% odzivni(responsive) design

100% odzivni(responsive) design

Izdelamo sspletni portal, ki že od samega začetka vsebuje t.i. odzivni oz. responsive design, kar pomeni, da je vaš spletni portal prilagojena za ogled in uporabo na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih.

Gostovanje na strežnikih podjetja Kabi

Gostovanje na strežnikih podjetja Kabi

Gostovanje spletnega portala uredimo mi. Vaš spletni portal gostuje na naših lastnih strežnikih v Sloveniji. Vsi podatki so ustrezno arhivirani in zaščiteni zaradi česar ste lahko brezskrbni.

Podpora

Podpora

Naše sodelovanje se ne konča z objavo spletnega portala. Po objavi, vam nudimo strokovno podporo in svetovanje na daljavo, preko telefona, maila ali v živo. V primeru kritičnih težav se odzivamo takoj.

Spletne strani

Izdelujemo sodobne in učinkovite spletne strani, z močno sporočilnostjo, enostavne za uporabo in urejanje ter optimizirane za spletne iskalnike. Naše spletne strani so že v začetku izdelane tako, da imajo odzivni design (responsive design).

Spletne trgovine

V podjetju Kabi smo izdelali že številne velike in manjše spletne trgovine v Sloveniji in tudi v tujini. Razumemo naše stranke in imamo za vse pripravljene ustrezne rešitve, glede na zahtevnost projekta.

CRM

Kabi CRM je idealna rešitev za celovito vodenje vaših strank ter prodajnih in marketinških aktivnosti v vašem podjetju. S Kabi CRM-jem si boste zagotovili, da ne boste pozabili na vaše stranke in priložnosti, ki se vam pojavljajo.

Agent1

CRM za nepremičninske agencije je idealna storitev za vašo nepremičninsko agencijo, saj zagotavlja vnaprej znane stroške uporabe. Uvedba storitve je hitra in enostavna. Posvetite se svoji dejavnosti, ki vam prinaša dobiček, za vse ostalo poskrbi CRM.

HRM

Aplikacija HRM omogoča učinkovito upravljanje človeških resursov v vašem podjetju. S pomočjo aplikacije lahko enostavno urejate razpise na delovna mesta (omogoča primerjavo kandidatov), odsotnost zaposlenih, merite klimo v podjetju, opravljate letne razgovore z zaposlenimi, ...

E-Poštar

Aplikacija E-poštar je izvrstno orodje za email marketing. Omogoča hitro in uinkovito obveščanje potencialnih in obstoječih strank o akcijah, dogodkih, novih izdelkih in storitvah.

Drugi o nas