Proces izdelave spletnega portala

Vključene storitve

100% odzivni(responsive) design

100% odzivni(responsive) design

Izdelamo sspletni portal, ki že od samega začetka vsebuje t.i. odzivni oz. responsive design, kar pomeni, da je vaš spletni portal prilagojena za ogled in uporabo na mobilnih telefonih in tabličnih računalnikih.

Gostovanje na strežnikih podjetja Kabi

Gostovanje na strežnikih podjetja Kabi

Gostovanje spletnega portala uredimo mi. Vaš spletni portal gostuje na naših lastnih strežnikih v Sloveniji. Vsi podatki so ustrezno arhivirani in zaščiteni zaradi česar ste lahko brezskrbni.

Podpora

Podpora

Naše sodelovanje se ne konča z objavo spletnega portala. Po objavi, vam nudimo strokovno podporo in svetovanje na daljavo, preko telefona, maila ali v živo. V primeru kritičnih težav se odzivamo takoj.

Spletne strani

Izdelava spletnih strani z močno sporočilnostjo, enostavne za uporabo in urejanje ter optimizirane za spletne iskalnike. Pri izdelavi spletnih strani poskrbimo, da so že v začetku prilagojene za mobilne naprave (mobilne telefone in tablične računalnike).

Spletne trgovine

V podjetju Kabi smo specialisti za izdelavo spletne trgovine. Izdelali že številne velike in manjše spletne trgovine v Sloveniji in tudi v tujini. Razumemo naše stranke in imamo za vse pripravljene ustrezne rešitve, glede na zahtevnost projekta.

CRM

Kabi CRM je idealna rešitev za celovito vodenje vaših strank ter prodajnih in marketinških aktivnosti v vašem podjetju. S Kabi CRM-jem si boste zagotovili, da ne boste pozabili na vaše stranke in priložnosti, ki se vam pojavljajo.

Agent1

CRM za nepremičninske agencije je idealna storitev za vašo nepremičninsko agencijo, saj zagotavlja vnaprej znane stroške uporabe. Uvedba storitve je hitra in enostavna. Posvetite se svoji dejavnosti, ki vam prinaša dobiček, za vse ostalo poskrbi CRM.

HRM

Aplikacija HRM omogoča učinkovito upravljanje človeških resursov v vašem podjetju. S pomočjo aplikacije lahko enostavno urejate razpise na delovna mesta (omogoča primerjavo kandidatov), odsotnost zaposlenih, merite klimo v podjetju, opravljate letne razgovore z zaposlenimi, ...

E-Poštar

Aplikacija E-poštar je izvrstno orodje za email marketing. Omogoča hitro in uinkovito obveščanje potencialnih in obstoječih strank o akcijah, dogodkih, novih izdelkih in storitvah.

Drugi o nas

As an HRM company we need a strong business partner. Luckily enough we found Kabi right after establishing our company back in 1989 and have been cooperating with them ever since. Not only do they provide basic IT service, they proved themselves as a valuable asset even in business development. They are eager to provide their IT know-how when we are developing new products or adjusting existing methodology to meet specific needs and expectations of our clients.

Since I am no »IT geek« myself, I just explain them the basic concept and logic behind the product, then I wait for the magic to happen. Every time they come up with advanced and useful solutions that I never thought were even possible. Their IT-magic is the reason why I call them “The wizard of Kabi” and can recommend them as a reliable business partner to everyone.

Helena Kupljen, Profil Group

As a well-established family company for deli food we were looking for a strong partner to create a comfortable website experience for our high-minded customers. Kabi understood our needs very well and together we created one of the best E-Commerce shops in Austria for food & wine. Something to bring out is that the support from Kabi works very well. I got answers to my questions always in time and well explained. Also the administration for our website is easy to understand and enables effective working in our company. Well done!

Patrick Weltin, Sussitz

Vrhunsko podjetje, zanesljivo, učinkovito, katero ne glede na problematiko in predstavljeno zahtevnost najde vedno odlično rešitev . Priporočamo !!!

Denis, Vila Portorož

Podjetje KABI je zelo zanimivo podjetje, ki ji v dobi številnih zastonjskih portalskih tehnologij uspeva ohranjati in razvijati svoj lasten pristop k izdelavi portalov. Uporaba njihovega portala z vidika skrbnika portala je intuitivna in primerna za povprečno podkovanega uporabnika. Z vidika uporabe so njihovi portali dinamični, odzivni in moderni. Podpora s strani KABI za primere nadgradnje ali pomoči pri vnašanju vsebin je hitra in učinkovita. Nemalokrat so nam pri podpori za naš portal siBIM priskočili na pomoč tudi čez vikend.

Dr. Andrej Tibaut, SiBIM

S podjetjem Kabi uspešno sodelujemo že dobro leto in glede na dosedanje dobre izkušnje, verjamem da bomo z veseljem sodelovali tudi v bodoče.

Eurosport Trade

S podjetjem Kabi sodelujemo že dalj časa. Začeli smo z uporabo njihove aplikacije Agent 1 (pripomoček za nepremičninske posrednike) ter prenovo nepremičninske spletne strani, nato pa z njihovo pomočjo prenovili celostno grafično podobo podjetja in celotno spletno stran. Odlikuje jih zelo profesionalen in strokoven pristop, saj se vedno držijo dogovorov, njihove naloge pa so ažurno in pravilno izvedene. Široko računalniško znanje jim omogoča, da stranki ponudijo res vse, kar informacijska tehnologija tisti hip omogoča. Z njihovimi storitvami smo zelo zadovoljni, zato naše sodelovanje še vedno traja.

Anže, Dominvest d.o.o.

Kabijevo bogato vsebinsko in tehnično znanje ter osebne in poslovne reference omogočajo izvedbo kakovostnih, tehnološko neodvisnih svetovalnih in izvedbenih storitev na podrocju ITja, ki jih vsak nepremicninski posrednik nujno potrebuje!

Janja, Dom real d.o.o.

Moja izkušnja s podjetjem Kabi d.o.o. je bila odlična že od prvega sestanka in do same izvedbe spletne strani in konfiguracije elektronske pošte. Nudili so mi strokovno izbraževanje in hitro pomoč pri mojem projektu. Z veseljem bom priporočal ekipo sem prijateljem. Hvala Ekipi Kabi d.o.o. in le tako še v bodoče.

Tomaž Juteršek, Fismen

Zelo profesionalna ekipa s hitro odzivnostjo in posluhom za detaile. Prišli smo z osnovno idejo, dobili pa odlično platformo, ki jo porebujemo za promocijo svojih vadb in športa. Vse je bilo narejeno hitro in za dobro ceno. TK Ljubljana je vesel, da ima takšnega sodelavca, ki bo skrbel da bo naš odtis na spletu profesionalen in čist. Hvala Kabi d.o.o.

dr. Mitja Mori, Triatlonski klub Ljubljana

V družbi Kabi d.o.o. smo prepoznali nepogrešljivega partnerja za spletne rešitve na področju poslovanja z nepremičninami z odličnim CRM sistemom za vodenje strank in nepremičnin Agent1 ter novim spletnim portalom katerega so nam izdelali. Visoka ocena za profesionalnost, odzivnost in za posluh naših želja. Zahvala vsem Kabi teamu še posebej g. Gregi kateri nas neutrudljivo in potrpežljivo spremlja od začetka projekta. Marko Balaban, direktor Urbanistika d.o.o.

Marko Balaban, Urbanistika d.o.o.