Spletni marketing

Spletne marketinške rešitve

Spletne marketinške rešitve

Spletni marketing in oglaševanje

Splet ponuja vrsto možnosti in kanalov za širjenje in promocijo blagovnih znamk do končnih uporabnikov. V podjetju Kabi vam ponujamo celovite rešitve internetnega marketinga in oglaševanja na strateškem in izvedbenem nivoju.

Osnovo za nastop predstavljajo pristajalne in spletne strani, ki služijo kot sidrišče za znamčenje in spletne trgovine za neposredno prodajo. Komplementarno se v zadnjem času kot uspešno orodje kažejo tudi mobilne aplikacije in nov segment mobilnega marketinga.

Vsebinski marketing nastop in nastop preko vsebine gradi lojalnost preko uporabnikom zanimivih vsebin. Tovrstna lojalnost se pogosto ne pokaže, je pa efekt največkrat uspešen in zelo dolgoročen.

E-mail marketing občutno zmanjšuje potrebo po tiskanem oglasnem materialu in tako znižuje vaše stroške. Nadgrajuje vsebinski marketing in predstavlja učinkovito orodje pri pridobivanju ali povečevanju lojalnosit vaših strank. Za potrebe e-mail marketinga smo razvili učinkovito orodje Poštar.

Nastop na družabnih omrežjih ponuja možnosti razširjanja vpliva in ugleda preko omrežja uporabnikov. Omrežja, ki temeljijo na prijateljskih, poslovnih, interesnih ali drugih povezavah omogočajo viralno širjenje informacij. Ponujamo tudi integracijo Facebooka na vaše strani in Facebook aplikacije.

Spletno oglaševanje ponuja veliko možnosti, od zakupov oglasnega prostora na premijskih medijih do oglaševanja v kontekstualnih mrežah, iskalnikih (Google) in družabnih omrežjih (Facebook).

Iskalni marketing (SEO/SEM) omogoča pridobivanje uporabnikov preko iskalnikov (Google, Yahoo, lokalni iskalniki) in predstavlja kombinacijo optimiziranih vsebin ter strategije plačljivega iskalniškega uvrščanja.

Ustrezno aplicirane strategije na spletu omogočajo podjetjem učinkovito in stroškovno optimalno komunikacijo s svojimi kupci.

Zaupajte naši tradiciji in strokovnosti ter se nam pridružite v našem novem svetu naprednih spletnih rešitev. Za dodatna vprašanja, svetovanje ali ponudbo nas kontaktirajte na email, telefon ali izpolnite spodnji obrazec.