Vključene storitve

Nepremičninska spletna stran

Nepremičninska spletna stran

Poleg Agent1 vam izdelamo vrhunsko nepremičninsko spletno stran, ki vam pomaga pri prepoznavnosti vaše agencije in je usmerja k temu, da iz obiskovalcev spletne strani ustvari stranke. Spletna stran je prilagojena tudi mobilnim telefonom in tabličnim računalnikom (100% responsive design).

Izvoz oglasov na nepremičninske portale

Izvoz oglasov na nepremičninske portale

Agent1 vam omogoča pošiljanje oglasov na največja specializirana nepremičninska portala v Sloveniji, nepremicnine.si21.com in nepremicnine.net  in njunih partnerskih portalih, s samo enim klikom.

Gostovanje in podpora

Gostovanje in podpora

Naše sodelovanje se ne konča z aktiviranjem spletne strani in programa Agent1. Po vspostavitvi delovanja, vam nudimo strokovno podporo na daljavo, preko telefona ali maila. V primeru kritičnih težav se odzivamo takoj. Gostovanje vašega CRM-ja uredimo mi. Agent1 gostuje na naših lastnih strežnikih v Sloveniji. Vsi podatki so ustrezno arhivirani in zaščiteni v strogo varovanih podatkovnih centrih zaradi česar ste lahko brezskrbni.

Spletne strani

Izdelujemo sodobne in učinkovite spletne strani, z močno sporočilnostjo, enostavne za uporabo in urejanje ter optimizirane za spletne iskalnike. Naše spletne strani so že v začetku izdelane tako, da imajo odzivni design (responsive design).

Spletne trgovine

V podjetju Kabi smo izdelali že številne velike in manjše spletne trgovine v Sloveniji in tudi v tujini. Razumemo naše stranke in imamo za vse pripravljene ustrezne rešitve, glede na zahtevnost projekta.

CRM

Kabi CRM je idealna rešitev za celovito vodenje vaših strank ter prodajnih in marketinških aktivnosti v vašem podjetju. S Kabi CRM-jem si boste zagotovili, da ne boste pozabili na vaše stranke in priložnosti, ki se vam pojavljajo.

Agent1

CRM za nepremičninske agencije je idealna storitev za vašo nepremičninsko agencijo, saj zagotavlja vnaprej znane stroške uporabe. Uvedba storitve je hitra in enostavna. Posvetite se svoji dejavnosti, ki vam prinaša dobiček, za vse ostalo poskrbi CRM.

HRM

Aplikacija HRM omogoča učinkovito upravljanje človeških resursov v vašem podjetju. S pomočjo aplikacije lahko enostavno urejate razpise na delovna mesta (omogoča primerjavo kandidatov), odsotnost zaposlenih, merite klimo v podjetju, opravljate letne razgovore z zaposlenimi, ...

E-Poštar

Aplikacija E-poštar je izvrstno orodje za email marketing. Omogoča hitro in uinkovito obveščanje potencialnih in obstoječih strank o akcijah, dogodkih, novih izdelkih in storitvah.

Drugi o nas