Microsoft Office 365

Office lahko uporabljate kjerkoli

Ne glede na to, ali delate v pisarni ali na poti, boste imeli na voljo znan in najboljši nabor orodij za produktivnost. Officeovi programi vedno najnovejše različice – omogočajo ustvarjanje, urejanje in skupno rabo v osebnem računalniku s sistemom Windows, računalniku Mac ali napravah s sistemom iOS, Android™ ali Windows z drugimi v realnem času.

Orodja za strokovnjake

Označite svoj poslovni e-poštni naslov z imenom podjetja, da zagotovite prepoznavnost imena, in tržite svoj posel s prilagojenim trženjskim gradivom, ki ga lahko preprosto ustvarite. Boljše povezovanje s strankami in sodelavci z orodij za komunikacijo si lahko zagotovite z e-pošto in neposrednim sporočanjem ter družabnimi omrežji in videokonferencami.

Orodja za skupinsko delo

Z 1 TB shrambe na uporabnika boste imeli veliko prostora za vse vaše datoteke. Ker pa se vaše datoteke shranijo v spletu, jih lahko, kadarkoli to želite, daste v skupno rabo z osebami v podjetju ali zunaj njega ne glede na to, od kje delate. Z videom HD, v katerem sodeluje več ljudi, skupno rabo vsebine in skupno rabo koledarjaklepetom skupine boste vedno na tekočem s svojo skupino.

Preprosta nastavitev in upravljanje

postopnimi navodili lahko preprosto nastavite uporabnike in začnete hitro uporabljati storitve. Prek skrbniškega središča lahko vse svoje storitve upravljate kjerkoli. Office 365 bo poskrbel za IT namesto vas, tako da se vaše storitve vedno izvajajo in so posodobljene.

Začnimo projekt Pokliči