Vzdrževanje omrežij

Pogodbeno vzdrževanje računalniškega omrežja v podjetju

Malo je podjetij, ki se še lahko pohvalijo, da niso močno odvisna od računalništva in da nepredviden dogodek oz. izpad informacijskega sistema v danem trenutku ne vpliva pomembneje na samo poslovanje ter da lahko na rešitev problema brez težav počakajo tudi več dni.

Vsa ostala podjetja, katerih delo je vedno bolj oz. je že v veliki meri odvisno tudi od zanesljivosti delovanja njihovega računalniškega omrežja kot celote, pa iščejo zanesljive partnerje v računalniških podjetjih, katerim lahko z zaupanjem prepustijo vzdrževalne naloge ter skrb za čim bolj nemoteno delovanje in razvoj omrežja in njegovih delov.

Predmet pogodbe so torej storitve povezane z razvojem in vzdrževanjem računalniške sistemske strojne in programske opreme informacijskega sistema naročnika. Ker pa je vsako podjetje s svojim delovnim okoljem in načinom poslovanja edinstveno, se je potrebno posvetiti vsakemu naročniku posebej in tako najprej spoznati način dela, potrebe in želje. Skupaj bomo našli pravo rešitev za Vas.

Za vse dodatne informacije smo Vam na voljo na telefonski številki 01/ 280 50 80.