Novice

Podpiramo nov plačilni sistem - Braintree Braintree uporablja tehnologijo Drop-in Payment UI

Uspešno implementiranim plačilnim sistemom smo dodali novega - Braintree, ki je trenutno eden izmed bolj naprednih tovrstnih sistemov.

Več o tem

Sestavite si mailing po meri E-Poštar plus

Ste naveličani predpripravljenih e-mail šablon? 

Več o tem

Samostojno urejanje spletnih obrazcev in anket Kabi obrazci

V podjetju Kabi smo ustvarili samostojni urejevalnik spletnih obrazcev in anket Kabi obrazci.

Več o tem

Kaj pa če virus poje vse ocene? #spletna_varnost V vročem mikrofonu gostuje tudi naš strokovnjak za spletno varnost Dalibor

Na Val202 v oddaji Vroči Mikrofon, gostuje naš strokovnjak za spletno varnost Dalibor.

Več o tem

4 nepremičninske strani v manj kot 7 dneh! Podiramo rekorde

V preteklem tednu (ki je bil krajši zaradi praznikov) nam je uspel svojevrsten rekord, objavili smo kar 4 nove nepremičninske spletne strani:

Več o tem

31. marec: Svetovni dan arhiviranja podatkov World backup day

31. marec, znan tudi kot World backup day oz. dan arhiviranja podatkov. Današnji dan nas opominja, kako pomembno je ustrezno in redno arhiviranje vaših podatkov. Bolje imeti kopijo podatkov viška, kot eno premalo.

Več o tem

Finančne organizacije imajo velike izgube ob kibernetskih incidentih Financial Institutions Security Risks 2016

Skladno z vedno novimi in bolj dovršenimi varnostnimi grožnjami za finančne organizacije naraščajo tudi stroški, povezani s kibernetskimi napadi v finančnem sektorju. Nova raziskava[i], ki sta jo izvedla Kaspersky Lab in B2B International, razkriva obseg in vpliv napadov tovrstnih napadov: finančne organizacije v povprečju ob vsakem kibernetskem incidentu utrpijo izgubo v višini več kot 860.000 evrov.

Več o tem

Spletne aplikacije - ena od najhitreje razvijajočih se panog Kabi Cloud

Spletne aplikacije so ena od najhitreje razvijajočih se panog. Prednost pred namenskimi programi je v tem, da delujejo na različnih napravah (računalnikih, telefonih, tablicah) in uporabniki tako niso omejeni glede na operacijski sistem. Dodatna prednost je, da so dostopne tudi preko mobilnih omrežij, tako da lahko do podatkov dostopamo tudi na terenu.

Več o tem

F-Secure poročilo o informacijski varnosti za leto 2017

Podjetje F-Secure je objavilo poročilo o informacijski varnosti za leto 2017. Vsebuje veliko uporabnih informacij, tako da se ga izplača pregledati.

Več o tem

Vsebinska SEO optimizacija S Kabi CMS sistemom (Bananadmin) jo nadzirate sami!

SEO optimizacija spletnih strani in spletnih trgovin je vroča tema zadnjih nekaj let. Vzporedno s tem pa se pojavlja veliko načinov, ki »zagotavljajo« najvišje uvrstitve v spletnih iskalnikih.

Več o tem