Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani

Izdelava spletne strani za podjetja in posameznike, ki si želijo več. V podjetju Kabi se z izdelavo spletnih strani ukvarjamo že 28 let.

Spletna stran je eden izmed prvih stikov, ki ga imajo stranke z vašim podjetjem. Spletna stran je vaše okno v svet, ki bo predstavila vaše storitve, produkte in vašo zgodbo. V Kabiju strmimo k najboljši predstavitvi vašega podjetja. Naše glavno vodilo je, da na podlagi temeljite analize, izdelamo spletno stran, oblikovno dovršeno in z najboljšo uporabniško izkušnjo, ki bo pritegnila vaše stranke.

/f/img/Image/Pomoc-strankam/izdelava-spletnih-strani-kabi-primer-pia

Spletna stran bo narejena na našem CMS sistemu - Bananadmin, s katerim boste enostavno upravljali vašo spletno stran.

Spletne strani

Spletna stran je najlažji način pridobivanja strank. V zadnjem času so se spletne rešitve razvile v močno marketinško orodje. Spletna stran mora biti skladna in v popolni harmoniji s podobo znamke ter tako širiti pravilno sporočilo. Pri nas ustvarjamo sodobne spletne strani, z močno sporočilnostjo, enostavne za uporabo in urejanje ter optimizacijo za spletne iskalnike. Naše spletne strani so že v začetku izdelane tako, da imajo odzivni design (responsive design), kar pomeni, da je spletna stran že takoj pripravljena za ogled na mobilinh napravah.

Oglejte si naše reference

Kdaj se odločiti za novo spletno stran?

Čas za izdelavo spletne strani je, če

Preberite naše ON-line priročnike:

Zakaj zaupati izdelavo spletne strani Kabiju?

S spletnimi rešitvami se ukvarjamo že od leta 1994. Oblikujemo in izdelujemo enostavne spletne strani, seveda pa tudi zahtevne spletne strani oziroma portale in spletne trgovine, ki vsebino generirajo iz številnih baz podatkov. Vse naše spletne strani so grajene na CMS tehnologiji (Content Management System), ki vam omogoča samostojnost pri urejanju vsebine.
Poleg tega vam lahko ponudimo tudi vse ostale spletne rešitve (spletne trgovine, crm sistem, hrm aplikacije, rešitve za digitalizacijo poslovanja, aplikacije, forumi, ...) ali pa kompletne rešitve "na ključ".

Z naše strani razvit CMS sistem imenovan Bananadmin vam omogoča enostavno upravljanje s kompletno vsebino vaše spletne strani. Prilagojen je povprečnemu uporabniku spleta, torej za upravljanje z njim ne potrebujete dodatnih znanj programiranja ali oblikovanja. Zadovoljnih strank, ki uporabljajo naš CMS, je že preko 1000.

Poleg izdelave spletnih strani vam seveda uredimo tudi gostovanje (hosting) spletnih strani in registracijo domen (storitvi opravljamo tudi samostojno).

Spoznajmo se

Proces izdelave spletne strani

Izdelava spletne strani v našem podjetju se začne z analizo trenutnega stanja in konkurenčnih spletnih strani v vaši panogi. Nato načrtujemo izdelavo in design spletne strani. Spletno stran primerno optimiziramo (SEO in SEM optimizacija), da se bo pojavljala visoko v spletnih iskalnikih. Če še nimate domene spletne strani, jo za vas registriramo mi. Vse spletne strani, ki jih izdelamo mi, gostujejo na naših strežnikih, ki se nahajajo v Sloveniji v strogo varovanih podatkovnih centrih.

Celotni proces izdelave spletne strani si oglejte tukaj

Cena izdelave spletne strani

Cena izdelave spletne strani je različna od projekta do projekta. Nanjo vpliva vrsto dejavnikov, kot npr::

  • zahtevnost designa spletne strani
  • število podstrani
  • kdo vnaša vsebino spletne strani
  • število jezikovnih različic spletne strani
  • funkcionalnosti spletne strani
  • povezljivost spletne strani z zunanjimi aplikacijami
  • itd.

Z veseljem vam pripravimo konkurenčno ponudbo za izdelavo spletne strani, ki si jo želite vi. Vabimo vas, da skupaj začnemo nov projekt, vse kar morate storiti je, da izpolnete naš spletni obrazec.

banner-podstrani/spletna-stran-vila-portorof.png banner-podstrani/spletna-trgovina-span.png

Zaupajte izdelavo spletne strani strokovnjakom

Začnimo projekt Pokliči