Izdelava spletnih stani za novogradnje

Specialisti za izdelavo spletnih strani za novogradnjo

V podjetju Kabi smo specialisti za izdelavo spletnih strani za novogradnje. Spletne strani za novogradnje so del širokega spektra storitev in rešitev, ki smo jih v Kabiju pripravili za vse, ki poslujejo z nepremičninami: prodajalci nepremičnin, nepremičninske agencije in investitorji.

Spletna stran za novogradnjo vs. spletna stran za nepremičninsko agencijo

Razlika med spletno stranjo za nepremičninsko agencijo in spletno stranjo za novogradnjo je v tem, da na spletni strani nepremičninske agencije najdete ponudbo nepremičnin, ki jo ima nepremičninska agencija v prodaji. To so različne nepremičnine (glede na vrsto) in na različnih lokacijah. Na spletni strani novogradnje boste našli samo nepremičnine oz. nepremičninske enote, ki so povezane s tem objektom – novogradnjo.

Različne vrste spletnih strani za novogradnjo

Kot pri izdelavi vseh spletnih strani, obstajajo pri izdelavi spletne strani za novogradnjo različne spletne strani, ki se med sabo razlikujejo glede na funkcionalnosti. Poznamo enostavne spletne strani za novogradnjo, ki vsebujejo samo seznam nepremičnin, do tistih, ki vsebujejo interaktivni prikaz objekta, ki vsebuje možnost klikanja po objektu, prikaz tlorisov nadstropji, posameznih enot, napredni filter, itd.

Interaktivnost objekta: izberi nadstropje

Glede na želene funkcionalnosti, predvsem pa glede na razpoložljive materiale (tlorisi, renderji in fotografije objekta, podatki o posameznih enotah, število enot, ...) vam svetujemo, kakšna bi bila najboljša spletna stran za vaš projekt - novogradnjo.

Interaktivnost objekta: izberi enoto

Komu je namenjena spletna stran za novogradnjo?

Spletna stran za novogradnjo je namenjena vsem:

  • investitorjem
  • prodajalcem
  • nepremičninskim agencijam

ki si želijo kvalitetne, predvsem pa prodajno naravnane spletne strani, ki bo omogočala predstavitev novogradnje, kot objekta in posameznih nepremičninskih enot.

Zakaj nam zaupati izdelavo spletne strani za novogradnjo?

V Kabiju se z oblikovanjem in izdelavo spletnih strani ukvarjamo že od leta 1994. Leta 1995 smo izdelali tudi naš lasten nepremičninski portal Nepremičnine Si21, ki je en izmed največjih specializiranih nepremičninskih portalov v Sloveniji. Postavili smo tudi namenski portal s ponudbo novogradenj v Sloveniji, Novogradnje.com.

V vseh teh letih smo razvili ogromno nepremičninskih spletnih strani z različnimi funkcionalnostmi, poleg tega pa redno izpopolnjujemo naše znanje, kar nam omogoča, da naročniku ponudimo sodobno in učinkovito spletno stran za novogradnjo.

Povezava med spletno stranjo za novogradnjo in CRM sistemom Agent1

Poleg izdelave spletnih strani smo v Kabiju specializirani tudi za digitalizacijo poslovanja podjetij. Za potrebe digitalizacije imamo razvite različne CRM rešitve. Izključno za nepremičninske agencije in investitorje imamo razvit sistem Agent1. Agent1 je specializiran CRM sistem za poslovanje nepremičninskih agencij in sistem za vodenje prodaje nepremičnin, ki je primer za investitorje.

Spletna stran je s CRM-jem povezana preko vseh obrazcev na strani. To pomeni, da se vsi obrazci na strani zapišejo v Agent1, kot sledi, ki so povezane s prodajnim procesom. Tako točno veste, koliko ste dobili povpraševanje in kaj se z njimi dogaja.

Čez CRM in spletno stran lahko vodite tudi oglede, saj omogočamo rezervacijo termina ogleda pri posamezni nepremičnini.

Agent1 omogoča tudi povezovanje med investitorjem in nepremičninsko agencijo. Investitor lahko iz svojega CRM-ja izmenjuje oglase z nepremičninsko agencijo. Na ta način investitor spremlja aktivnosti na projektu, kaj se dogaja in kako poteka prodaja. Sistem omogoča sodelovanje, komunikacijo in koordinacijo aktivnosti vseh udeležencev.

Oglejte si nekatere naše zadnje projekte

Začnimo projekt

V kolikor želite kvalitetno ter učinkovito spletno stran za vašo novogradnjo, ki je informativna za potencialne kupce in ustvarja visoko stopnjo konverzije, potem ste prišli na pravi naslov. Z našimi bogatimi izkušnjami in znanjem vam bomo znali svetovati ter izdelati spletno stran, ki bo postala pomemben prodajni kanal.

Z našimi spletnimi predstavitvami in podpornimi aplikacijami za spremljanje potencialnih kupcev in ogledov so bili realizirani mnogi izmed največjih nepremičninskih projektov v Sloveniji.