Družabna omrežja

Vzpostavitev in upravljanje prisotnosti na družabnih omrežjih

Ponujamo storitev vzpostavitve in upravljanja prisotnosti na družabnih omrežih Facebook, Twitter, Pinterest, Linked IN, Youtube... Zagotovite si, da bo vaše podjetje ali blagovna znamka prisotna na družabnih omrežjih in tako izboljšajte nastop ter komunikacijo z vašimi kupci in oboževalci.

Vzpostavitev prisotnosti na Facebook, Twitter, Linked In, Pinterest, Youtube...

Pomagamo vam vspostaviti, nadgraditi ali prenesti profile na Facebook, Twitter, Pinterest, Linked IN, Youtube ali drugih omrežjih.

Profili na družabnih omrežjih nam prinašajo vrsto prednosti:

  • razširjena pojavnost v največjem spletnem družabnem omrežju,
  • možnost enostavne komunikacije z zainteresiranimi uporabniki,
  • možnost gradnje lojalne baze naših fanov,
  • izkoriščanje viralnega učinka za dosego široke množice uporabnikov,
  • povezovanje z našim spletnim mestom, portalom ali trgovino za povečevanje obiska ali nakupov.

Facebook, Twitter, Pinterest ali Linked IN profil lahko postavimo še preden je postavljena naša spletna stran, trgovina oz. kak drug dogodek, saj lahko ciljne skupine nagovarjamo že prej in s tem gradimo bazo naših fanov.

Facebook je mogoče razširiti tudi s Facebook aplikacijami, ki so lahko predstavitvene, pristajalne, promocijske strani, nagradne igre in drugo.

Upravljanje družabnih profilov (community manager)

Upravljanje profila družabnih omrežij sledi zastavljeni strategiji blagovne znamke in možnostim, ki jih prinašajo izbrana družabna omrežja.

Družabna omrežja se spreminjajo zelo hitro. Družabna omrežja mesečno dodajajo nove funkcionalnosti, ki ponujajo vrsto možnosti. Pogosto so uporabnikom zanimive predvsem na začetku, zato jih je dobro izkoristiti pred konkurenco.

Prav tako se informacije, tako dobre kot slabe, po družabnem omrežju hitro razširjajo. Dobro zastavljeno strateško vodenje lahko veliko pripomore k uspehu, slabo pa pripelje do nezadovoljstva uporabnikov. Vse to je razlog, da upravljanje družabnega profila zaupate strokovnjaku.

Za dodatne informacije ali povpraševanje se obrnite na naš email, telefon ali zahtevajte ponudbo na spodnjem obrazcu.