Google Workspace - bivši G Suite

Google Workspace

Prej poznan kot G Suite

Google G Suite je postal še boljši - predstavljamo vam Google Workspace. Google Workspace je nadgradnja sistema G Suite.

Google Workspace je vrhunska rešitev za poslovno elektronško pošto, ki skupaj z ostalimi Googlovimi orodji predstavlja odlično rešitev za sodobo pisarno.

Google Workspace
Google Workspace

G Suite oz. Google Workspace

Več kot tri milijone podjetij že uporablja storitve Google Workspace, prej znane kot Google G Suite (še prej pa pod imenom Google Apps) in s tem omogoča vrhunsko komunikacijo med zaposlenimi v podjetju. Google Workspace je nabor Googlovih spletnih orodij za pisarnoStoritev deluje preko spleta, ne glede na lokacijo zaposlenih. Zaradi tega ni potrebno nadgrajevati programov in skrbeti za delovanje strežnikov, saj je potrebna zgolj internetna povezava.

Google Workspace (prej G Suite) omogoča varne in zanesljive storitve elektronske pošte, pogovore med uporabniki, koledarje, kreiranje dokumentov, shranjevanje in deljenje datotek v oblaku ter uporabo množice aplikacij iz Google Apps Marketplace.


Kaj podjetje pridobi

Gmail elektronska pošta: vsak uporabnik v podjetju prejme po 30 GB (odvisno od izbranega paketa, lahko tudi neomejeno) prostora za elektronsko pošto, seveda z domeno podjetja. Pošto se lahko prejema in pošilja tako iz računalnikov, kot tudi iz mobilnih naprav Android, Apple iPhone in Windows Phone. Seveda se lahko uporablja tudi spletni vmesnik, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Google Calendar: omogoča organizacijo koledarjev in dogodkov ter njihovo deljenje s sodelavci. Do njega se lahko dostopa preko spleta in iz mobilnih naprav, podprt je tudi Microsoft Outlook.

Google Drive (Docs): omogoča skupinsko delo na dokumentih, razpredelnicah, predstavitvah in slikah. Več ljudi lahko istočasno ureja isti dokument, kar izjemno pospeši sodelovanje in poenostavi delo.

Google Groups: omogoča skupinsko delo. Vsi člani skupine lahko prejemajo sporočila, poslana skupini in komunicirajo med seboj.

Zaposleni imajo na voljo tudi ostale Google storitve.


Neprestane inovacije brez komplikacij

Google v Google Workspace (G Suite) neprestano dodaja funkcionalnosti, ki omogočajo še bolj kvalitetno delo. Za razliko od programskih rešitev uporabnikom ni potrebno nadgrajevati programov, saj so storitve dostopne vsem in takoj. V Google Workspace (G Suite) je bilo naprimer lani dodanih preko 165 izboljšav.

 

Vrhunska varnost in razpoložljivost

Google podatkovni centri so bili načrtovani za varnost, zanesljivost in redundantnost. Google zagotavlja 99,9 odstotno dostopnost storitve. V letu 2013 je bila naprimer storitev dostopna 99,978%, kar pomeni, da - gledano na celotno leto - je bila nedostopna sedem minut mesečno, večina uporabnikov pa težav niti ni občutila. Obvestila o delovanju storitev se lahko spremlja na Google Workspace Status Dashboard.

 

Kaj vključuje

Google Workspace vključuje naslednje aplikacije:

       
Gmail Chat
Koledar Meet
Drive Keep
Docs Editors
Sheets Sites
Slides    

 

Google Cloud Partner

Certificirani Google Cloud Partner
Certificirani Google Cloud Partner

Kabi - Dolgoletni partner

Kot dolgoletni Google Cloud Partner poskrbimo za nemoten prehod iz obstoječih rešitev. Poskrbimo za nastavitev računov in naprav. Če ste podjetje šele odprli, vam lahko registriramo tudi lastno domeno, preko katere lahko uporabljate Google elektronsko pošto, koledar, urejate dokumente in shranjujete datoteke.

Pogosta vprašanja v zvezi z Google Workspace

Začnimo projekt Pokliči