Programiranje spletnih strani

Programiranje spletne strani

Imamo bogate in dolgoletne izkušnje s programiranjem različnih projektov, ki obsegajo:

Naše reference

Pri programiranju spletnih strani, trgovin in portalov sledimo najsodobnejšim trendom in smernicam iz sveta spletnega razvoja. Naša glavna prednost je, da zaradi razvoja naše lastne platforme, nismo omejeni na zunanji razvoj in se lahko prilagodimo še tako specifičnim željam strank ter naročnikov.

Programiranje spletne strani je eden izmed procesov izdelave spletne strani. Samo programiranje pomeni izdelavo vrste ukazov za računalnik, ki nato te ukaze spremeni v program. Programiranje spletne strani je zelo podobno, s tem, da se sprogramira spletna aplikacija oz. spletna stran, ki jo je mogoče odpreti s spletnim brskalnikom.

Programiranje, oblikovanje in uporabniška izkušnja

Samo programiranje spletnih strani, trgovin, portalov in ostalih rešitev je narejeno na podlagi pred pripravljene oblike/dizajna ter uporabniške izkušnje. Pri oblikovanju spletnih strani se osredotočamo na strankine potrebe in njihove želje. Pred začetkom oblikovanja se v koordinaciji med stranko, oblikovalskim timom, programerskim timom in marketinškim timom dogovorimo o smernicah in željah, ki jih nato oblikovalci pretvorijo v prototip.

Mobile-first

Ker večina uporabnikov obiskuje spletne strani in trgovine preko svojih mobilnih naprav, se pri naših spletnih straneh in trgovinah osredotočamo na tehniko Mobile-first, s katero želimo optimizirati delovanje spletne strani ali spletne trgovine na mobilnih napravah. Poleg tega pa nismo zanemarili namizne različice spletne strani, saj je klub vse splošnem trendu Mobile-first, še vedno izjemno pomembna.

Preberite si več o prioritetnem mobilnem indeksiranju spletnih strani.

Poskrbimo za tehnično SEO optimizacijo spletne strani

Zavedamo se, da je SEO optimizacija spletne strani izjemno pomembna za dobro uvrščanje na strani rezultatov spletne iskanja. Zato dajemo velik poudarek tehnični SEO optimizaciji pri samem programiranju spletnih strani in trgovin. Na ta način poskrbimo za tehnično urejenost spletne strani. Ne pozabite, SEO optimizacija je nenehni proces, kar pomeni, da je potrebno redno skrbeti tudi za tehnično SEO optimizacijo.

Programiranje na Kabi platformi

Vse spletne rešitve delamo na naši lastni platformi, kjer imamo razvite sisteme kot so:

Naše rešitve

Zaradi širokega spektra razvitih aplikacij in rešitev, se lahko prilagodimo željam stranke in optimiziramo njihovo celotno poslovanje in ne samo poslovanje na spletu.