Google G Suite (Apps for Work)

G Suite (Google Apps for Work)

Več kot tri milijone podjetij že uporablja storitve Google G Suite (prej znane pod imenom Google Apps) in s tem omogoča vrhunsko komunikacijo med zaposlenimi v podjetju. Storitev deluje preko spleta, ne glede na lokacijo zaposlenih. Zaradi tega ni potrebno nadgrajevati programov in skrbeti za delovanje strežnikov, saj je potrebna zgolj internetna povezava.

Google Apps omogoča varne in zanesljive storitve elektronske pošte, pogovore med uporabniki, koledarje, kreiranje dokumentov in uporabo množice aplikacij iz Google Apps Marketplace.


Kaj podjetje pridobi

Gmail elektronska pošta: vsak uporabnik v podjetju prejme po 30 GB prostora za elektronsko pošto, seveda z domeno podjetja. Pošto se lahko prejema in pošilja tako iz računalnikov, kot tudi iz mobilnih naprav Android, Apple iPhone in Windows Phone. Seveda se lahko uporablja tudi spletni vmesnik, ki je na voljo v slovenskem jeziku.

Google Calendar: omogoča organizacijo koledarjev in dogodkov ter njihovo deljenje s sodelavci. Do njega se lahko dostopa preko spleta in iz mobilnih naprav, podprt je tudi Microsoft Outlook.

Google Drive (Docs): omogoča skupinsko delo na dokumentih, razpredelnicah, predstavitvah in slikah. Več ljudi lahko istočasno ureja isti dokument, kar izjemno pospeši sodelovanje in poenostavi delo.

Google Groups: omogoča skupinsko delo. Vsi člani skupine lahko prejemajo sporočila, poslana skupini in komunicirajo med seboj.

Zaposleni imajo na voljo tudi ostale Google storitve.


Neprestane inovacije brez komplikacij

Google v Google G Suite neprestano dodaja funkcionalnosti, ki omogočajo še bolj kvalitetno delo. Za razliko od programskih rešitev uporabnikom ni potrebno nadgrajevati programov, saj so storitve dostopne vsem in takoj. V Google G Suite je bilo naprimer lani dodanih preko 165 izboljšav.

 

Vrhunska varnost in razpoložljivost

Google podatkovni centri so bili načrtovani za varnost, zanesljivost in redundantnost. Google zagotavlja 99,9 odstotno dostopnost storitve. V letu 2013 je bila storitev dostopna 99,978%, kar pomeni, da - gledano na celotno leto - je bila nedostopna sedem minut mesečno, večina uporabnikov pa težav niti ni občutila.


Podjetje KABI

Kot dolgoletni Google Apps Authorised Reseller poskrbimo za nemoten prehod iz obstoječih rešitev. Poskrbimo za nastavitev računov in naprav. Če ste podjetje šele odprli, vam lahko registriramo tudi lastno domeno, preko katere lahko uporabljate Google elektronsko pošto, koledar, urejate dokumente in shranjujete datoteke.