Novice

Umetna inteligenca v Kabi platformi

Umetna inteligenca v Kabi platformi

Jezikovni model ChatGPT nadgrajuje funkcionalnosti Kabi platforme

Torek, 27. junij 2023

Umetna inteligenca (UI oz. Angleško artificial inteligence AI) je revolucionarna tehnologija, ki spreminja način, kako delujemo in poslujemo. Pravi konkretni premik je naredil ChatGPT, ki je novembra 2022 z objavo svojega jezikovnega modela dobesedno spremenil pravila igre, tako v poslovnem svetu, kot tudi na znanstvenem področju.

Umetna inteligenca prinaša ogromno prednosti v poslovanju. Glavna prednost je poenostavljanje samega poslovanja. Omogoča namreč, da določene naloge, za katere smo včasih porabili veliko časa, opravimo le v nekaj minutah. To pa ne pomeni, da je rezultat slabši. Ravno nasprotno, rezultati so s pomočjo pravilne rabe umetne inteligence lahko bistveno boljši.

Namenoma smo uporabili pravilno rabo, saj lahko uporaba umetne inteligence, brez poglobljenega znanja o področju, za katerega ga uporabljamo, kontra produktivna. Z napačno uporabo lahko širimo dezinformacije, v katerih drugih primerih pa še marsikaj drugega.

Ker sami vidimo v uporabi umetne inteligence veliko prednosti, smo jo začeli implementirati tudi v našo Kabi platformo.

Umetna inteligenca v CRM sistemu Agent1

Eno od ključnih področij, kjer UI prinaša obsežne spremembe, je poslovanje z nepremičninami, kjer je ustvarjanje nepremičninskih oglasov ključni del postopka trženja in tudi prodaje. Vsi, ki ustvarijo kakovostne nepremičninske oglase, se zavedajo, da je za dober rezultat potrebnega veliko truda in časa. Poleg tega pa je potrebno biti še kreativen pisec, da se lahko pripravi kakovostno trženjsko privlačno vsebino, ki bo nepremičnino kvalitetno predstavila.

Tukaj smo v Kabiju zaznali priložnost, da agentom in nepremičninskim agencijam poenostavimo ta proces z implementacijo umetne inteligence v obliki jezikovnega modela v CRM sistem za nepremičninske agencije Agent1 (nepremičninska platforma).

Agent1 je najnaprednejša platforma in CRM sistem za nepremičninske agencije in posrednike. V platformo smo integrirali ChatGPT jezikovni model, ki občutno poenostavlja proces ustvarjanja nepremičninskih oglasov.

Katere so glavne prednosti uporabe

Glavne prednosti uporabe so:

  • Prihranek časa
  • Manj ročnega dela
  • Ustvarjanje prepričljivejših in ustvarjalnejših besedil
  • Sprotno učenje

Prihranek časa

Prva in najbolj očitna prednost implementacije umetne inteligence v CRM sistem Agent1 je prihranek časa, ki ga agent oz. agencija porabita za pripravo komercialno učinkovitega nepremičninskega oglasa. Agent1 sedaj sam ponudi možnost kreiranja opisa nepremičnine, ki že vsebuje vse pomembne lastnosti, ki se tičejo dotične nepremičnine. Čas, ki ga porabite za kreiranje oglasa, se zmanjša in ga lahko porabite za druge stvari, ki vam prinašajo več koristi.

Zmanjšuje količino ročnega dela

Pri ustvarjanju nepremičninskega oglasa je potrebnega veliko ročnega dela. Največ časa zavzame pisanje kreativnega opisa nepremičnine. Tudi, če ste si sedaj pomagali pri opisu z umetno inteligenco, ste še vedno veliko časa porabili pri pripravi “prompta”, ki je povrh vsega moral biti opremljen z relevantnimi podatki. Z implementacijo umetne inteligence smo pri Kabiju poenostavili in optimizirali ta proces. Tako vse stvari opravite sami kar znotraj CRM-ja, z enim klikom.

Ustvarjanje prepričljivejših in ustvarjalnejših besedil

Ljudje smo si zelo različni v vseh pogledih. To velja tudi za pisanje vsebin. Nekateri so bolj, drugi manj uspešni, ustvarjalni, itd. Umetna inteligenca močno pomaga pri pisanju vsebin, kar velja tudi za opis nepremičninskega oglasa. Opis pri oglasu je poleg slik in lastnosti nepremičnine en izmed najpomembnejših prodajnih elementov nepremičninskega oglasa. S pomočjo umetne inteligence poenostavite proces priprave kvalitetnega prodajnega opisa nepremičnine.

Sprotno učenje

Pomembna prednost uporabe ChatGPT v Kabi platformi za nepremičnine Agent1 je njegova sposobnost učenja in izboljševanja. Model se lahko uči iz preteklih vsebin oglasov in izboljša svoje sposobnosti generiranja opisov za nepremičninske oglase na podlagi prejetih povratnih informacij. To pomeni, da se kakovost oglasov, ki jih generira model, sproti izboljšuje.

Umetna inteligenca kmalu v drugih Kabi aplikacijah

V Kabiju se ne nameravamo ustaviti pri uporabi in implementaciji umetne inteligence v naše rešitve. Načrtujemo namreč razširitev uporabe ChatGPT jezikovnega modela tudi v druge naše rešitve in aplikacije.

V kratkem bo umetna inteligenca na voljo v aplikacijah:

  • E-Poštar - umetna inteligenca v sistemu za email marketing
  • CMS – umetna inteligenca v sistemu za upravljanje vsebine spletnih strani
  • Trgovina – umetna inteligenca v sistemu za upravljanje spletne trgovine
  • CRM Prodaja – umetna inteligenca v CRM sistemu za prodajo
  • Vodenje projektov – umetna inteligenca v sistemu za vodenje projektov

Z implementacijo umetene inteligence bomo še povečali uporabnost in učinkovitost naših aplikacij ter rešitev, s čimer bodo naši uporabniki lahko dosegli najboljše možne rezultate.

Kabi aplikacije - CMS, E-Poštar, Nepremičnine, Projekti / CRM
Kabi aplikacije - CMS, E-Poštar, Nepremičnine, Projekti / CRM

Za zaključek

Implementacija umetne inteligence v poslovanje postaja vse bolj ključna za uspeh v današnjem poslovnem svetu. V Kabiju želimo z našimi poslovnimi rešitvami pomagati podjetjem pri digitalizaciji svojega poslovanja, z implementacijo umetne inteligence pa povečati njihovo konkurenčno prednost in učinkovitost v poslovanju. Tako bo umetna inteligenca v Kabi platformi pomagala ne samo nepremičninskim agencijam, pač pa tudi vsem ostalim podjetjem.

Če želite izvedeti več o tem, kako lahko umetna inteligenca izboljša vaše poslovanje, je zdaj pravi čas, da se seznanite z možnostmi, ki jih ponujamo. Z integracijo najnovejših tehnologij umetne inteligence, kot je ChatGPT, se lahko vaše podjetje prilagodi hitro spreminjajočim se trendom in ostane korak pred konkurenco.