Novice

Kabi platforma - Kaj omogoča Kabi platforma

Kaj omogoča Kabi platforma

Petek, 30. julij 2021

Za vas smo pripravili odgovore na vprašanja kaj omogoča Kabi platforma, zakaj se uporablja in kako Kabi platforma deluje.

Naše podjetje posluje že od leta 1992 in že od vsega začetka strmimo k tehnološkem napredku in digitalizaciji poslovanja. Od leta 1994 izdelujemo spletne strani in portala. Si21 je prvi slovenski spletni portal!

Nismo tipična spletna agencija, ki se ukvarja samo z izdelavo spletne strani, digitalnim marketingom in optimizacijo spletne strani. Vse te storitve so del našega portfelja in del naše Kabi platforme, ki pa omogoča bistveno več kot le upravljanje spletnih strani.

Kabi platforma omogoča digitalizacijo poslovanja oz. digitalizacijo vašega podjetja ali organizacije. V sami platformi najdete:

Največja prednost Kabi platforme je, da so vse zgornje rešitve medsebojno povezane.

Za kaj se uporablja Kabi platforma?

Še ena pomembna lastnost Kabi platforme je, da je to sistem v oblaku. To pomeni, da ga lahko vaše podjetje ali ekipa uporablja kjerkoli na svetu, saj sistem ni vezan na uporabo na fizični lokaciji.

Kabi platforma pomaga vsakem podjetju ne glede na velikost ali branžo v kateri posluje. Sodelujemo s podjetij iz maloprodaje, avtomobilizma, veleprodaja, javnim sektorjem, proizvodnjo, turizmom, avtomobilizmom, nepremičninami in še mnogimi drugimi.

Kako deluje Kabi platforma?

Kabi platforma s pomočjo svojih rešitev omogoča povezovanje različnih timov - trženje, prodaja, administracija, HRM, itd. Zaposleni/ uporabniki dostopajo do tistih informacij, ki jih potrebujejo za uspešno upravljanje svojega dela. Poleg tega sistem poenostavlja sodelovanje med zaposlenimi. Večja povezanost in dostopnost podatkov omogočata, da strankam ponudite najboljše storitve in z njimi gradite močne ter dolgoročne odnose.

Kako je to mogoče?

S pomočjo celovitega pregleda posamezne stranke, kjer najdete vse informacije od zadnje komunikacije, opravil, prodaj, podpore, mailov, itd., dobite vse pomembne informacije na enem mestu. Vse te informacije so vam v pomoč, da sprejmete najprimernejše odločitve.

Glavna prednost Kabi platforme je, da imate vse podatke na enem mestu in v enem sistemu. Prav tako je sistem prilagodljiv. To pomeni, da se lahko sistem prilagodi poslovanju vašega podjetja.

Kabi platforma omgoča učinkovito delo od doma
Kabi platforma omgoča učinkovito delo od doma

Digitalizacija poslovanja

Kabi platforma omogoča popolno digitalizacijo poslovanja. S pomočjo rešitev/ aplikacij lahko vaše podjetje opravi digitalno transformacijo. Papirno poslovanje je preteklost. Vsi podatki morajo biti digitalizirani in dostopni na enem mestu. Digitalna transformacija je pomembna zaradi: 

  • Izboljšanja zbiranja podatkov
  • Boljšega upravljanja sredstev
  • Boljšega vpogleda v poslovanje zaradi pravih podatkov
  • Boljše uporabniške izkušnje
  • Boljšega sodelovanja med zaposlenimi
  • Boljše produktivnosti
  • Večje prilagodljivosti

Z digitalizacijo poslovanja boste avtomatizirali delovne procese, s čimer boste dvignilo nivo poslovanja vašega podjetja.

Želite sodelovati?

Želite digitalizirati vaše poslovanje pa ne veste kje začeti? Ni problema, kontaktirajte nas in skupaj bomo našli primerno rešitev za vaše podjetje.