Novice

Kabi obrazci

Samostojno urejanje spletnih obrazcev in anket

Kabi obrazci

Četrtek, 10. avgust 2017
Posodobljeno: Četrtek, 9. marec 2023

V podjetju Kabi smo ustvarili samostojni urejevalnik spletnih obrazcev in anket Kabi obrazci.

Kabi obrazci so sestavni del Kabi oblaka (Bananacloud). Z obrazci lahko samostojno urejate in pozicionirate spletni obrazec na vaši spletni strani. Lahko ustvarite poljubno število spletnih obrazcev. Obrazci so idealno marketinško orodje, z njihovo pomočjo lahko nadgradite vaše marketinške kampanje in lažje pridobite nove stranke. Ustvarjate pa lahko tudi anketne vprašalnike, saj vam omogoče ustvarjanje različnih tipov vprašanj.

Izdelava spletnih obrazcev ima številne prednosti, med katerimi so:

Enostavno zbiranje informacij: Spletni obrazci omogočajo zbiranje informacij od uporabnikov na hiter in enostaven način, brez potrebe po ročnem vnašanju podatkov. To olajša proces zbiranja informacij in zmanjšuje možnost napak.

Boljša uporabniška izkušnja: Uporaba spletnih obrazcev lahko izboljša uporabniško izkušnjo. Uporabniki lahko izpolnijo obrazce v željenem času in po lastni izbiri, ne da bi se morali sestati s predstavnikom podjetja.

Boljša sledljivost: Spletni obrazci omogočajo boljšo sledljivost in nadzor nad zbranimi informacijami. Podjetja lahko spremljajo, kdo je izpolnil obrazec in kdaj, ter podatke analizirajo na učinkovit način.

Nižji stroški: Izdelava spletnih obrazcev je lahko cenejša kot tradicionalne metode zbiranja informacij, kot so telefonski klici ali pošiljanje pošte. Poleg tega se lahko spletni obrazci hitro posodabljajo, kar zmanjšuje stroške vzdrževanja.

Hitrejši čas zbiranja informacij: Spletni obrazci omogočajo hitrejše zbiranje informacij kot druge tradicionalne metode. Uporabniki lahko izpolnijo obrazce v nekaj minutah, medtem ko lahko pošiljanje pošte ali opravljanje telefonskega klica traja več dni.

Boljša varnost podatkov: Spletni obrazci omogočajo boljšo varnost podatkov, saj lahko podjetja uporabijo različne varnostne ukrepe, kot so SSL certifikati, za zaščito zbranih podatkov. To pomaga preprečevati krajo identitete in druge vrste spletnih napadov.

Skupaj gledano, ima izdelava spletnih obrazcev številne prednosti, ki lahko pripomorejo k boljši uporabniški izkušnji, hitrejšemu in učinkovitejšemu zbiranju informacij ter zmanjšanju stroškov za podjetja.

Kabi obrazci so povezani s Kabi CRM-jem in Kabi Projekti.

Več o Kabi obrazcih si preberite tukaj