Novice

Predstavitev programa Kabi CRM

Predstavitev programa Kabi CRM

Dočakali smo predstavitev rešitve Kabi CRM

Torek, 3. julij 2018
Posodobljeno: Četrtek, 9. marec 2023

Pa smo ga le dočakali. Danes smo uradno predstavili naš lastni CRM program Kabi CRM.

Kabi CRM je samostojen produkt, ki ga je mogoče implementirati v katerokoli podjetje. Prednost Kabi CRM je v tem, da je prilagodljiv za vsako podjetje, ne glede na panogo v kateri posluje in število zaposlenih. Poleg tega je Kabi CRM povezljiv z veliko ERP sistemi in računovodskimi programi.

V osnovi je Kabi CRM sistem, ki vam omogoča učinkovito upravljanje strank, priložnosti, prodaje in trženja. Z uporabo CRM-ja boste povečali prodajo in dvignili zadovoljstvo vaših strank.

Rešitev glede na vaše potrebe

Kabi CRM se v osnovi deli na 3 različne produkte:

Te produkte lahko uporabljate kot samostojna orodja, ki so specilaizrana točno za določena področja. Vse tri pa lahko uporabljate tudi skupaj, kar predstavlja izjemno orodje, s katerim si boste zagotovili prednost pred konkurenco.

Specializirana rešitev za različne panoge

V Kabiju smo razvili tudi CRM rešitvi, ki sta specializirani za naslednji panogi:

Oba CRM-ja sta prilagojena potrebam panoge in vsebujeta vsa potrebna orodja za uspešno delo.

Živimo v informacijski dobi, kjer se srečujemo s preobremenjenostjo zaposlenih. To vpliva na rezultate našega dela. Vse to lahko rešimo z dobro CRM rešitvijo, ki nam omogoča, da ne pozabljamo na pomembne dogodke, stranke ali priložnosti. Kabi CRM vam to vse omogoča po dostopni ceni. Pridružite se najboljšim tudi vi. Prijavite se na predstavitev in brezplačni preizkus še danes. 

Vabimo vas, da si preberete tudi članke na temo CRM