Novice

Priložnost za nepovratna sredstva - Digitalni vavčerji

Priložnost za nepovratna sredstva

Digitalni vavčerji

Ponedeljek, 5. avgust 2019

Digitalno informacijsko središče Slovenija (DIH) želi z nepovratnimi sredstvi v višini do 30.000€ letno, spodbuditi razvoj digitalnega poslovanja mikro, malih in srednje velikih podjetij.  

Kot že omenjeno zgoraj, so sredstva namenjena slovenskim mikro, malim in srednje velikim podjetje, ki imajo sedež v Sloveniji in imajo vsaj enega zaposlenega. Finančna spodbuda se lahko izkoristi v obliki vavčerjev od aprila 2019 do marca 2023

Financirane aktivnosti: 

Na voljo so 4 različne vrste digitalnih vavčerjev: 

  • Za pripravo digitalne strategije 
  • Za dvig digitalnih kompetenc 
  • Za digitalni marketing 
  • Za kibernetsko varnost 


Izvajalci storitev? 

Digitalne vavčerje lahko izkoristite samo pri tistih izvajalcih, ki so vpisani v katalog strokovnjakov pri DIH Slovenija. Izvajalce mora predhodno odobriti komisija DIH. 

katalog strokovnjakov

V podjetju Kabi smo vpisani v katalog strokovnjakov, zaradi našega dolgoletnega dela in referenc. Trenutno lahko pri nas izkoristite dva vavčerja in sicer: 

  • Vavčer za digitalno strategijo (crm sistemi, projektno vodenje, hrm, rezervacijski sistem) 
  • Vavčer za digitalni marketing (spletne strani, spletne trgovine in rezervacijski sistem) 

V naši ponudbi ponujamo tudi storitve za kibernetsko varnost. Če še ne veste, že od leta 1993 smo zlati partner finskega podjetja za računalniško varnost F-Secure.  

Roki za oddajo vlog 

Svojo vlogo lahko oddate do 31.3.2023 oziroma do porabe sredstev. 31.3.2023 je skrajni rok za oddaje vloge, 30.9.2023 pa je skrajni rok za predložitev zahtevka za izplačilo sredstev. 

Poleg tega si velja zapomniti še naslednje datumu, ki so zadnji roki za izplačilo sredstev: 

  • Leto 2019 – 31.20.2019 
  • Leto 2020 – 31.10.2020 
  • Leto 2021 – 31.10.2021 
  • Leto 2022 – 31.10.2022 
  • Leto 2023 – 30.9.2023 

Sredstva se izplačujejo za nazaj. To pomeni, da morajo biti do takrat storitve že končane in plačane vse obveznosti do izvajalca. Vloga za koriščenje sredstev pa mora biti oddana pred izvedbo projekta. 

Katere vavčerje lahko koristite v podjetju Kabi? 

Digitalna strategija 

Vavčer za digitalno strategijo se nanaša na digitalno preobrazbo podjetja, kot npr. Preoblikovanje poslovnih aktivnosti, procesov, kompetenc in poslovnih modelov organizacije z namenom izrabe prednosti digitalnih tehnologij. 

digitalna strategija

Ta vavčer je kot nalašč za Kabijeve rešitve. Z rešitvami kot so CRM, HRM, Projektno vodenje, B2B trgovina, itd. lahko naredite učinkovito digitalno preobrazbo vašega podjetja. Te rešitve vplivajo na večjo produktivnost in boljše poslovanje, saj prinašajo preglednost nad delom. Poleg tega so rešitve prilagodljive vsakemu podjetju, ne glede na velikost ali industrijo v kateri posluje. 

Digitalni marketing 

Vavčer za digitalni marketing se nanaša na izdelavo spletnih strani, izdelavo spletnih trgovin, izdelavo portalov, izdelavo rezervacijske platforme in izdelavo mobilne aplikacije. 

izdelava spletnih strani in izdelava spletnih trgovin

V Kabiju smo z izdelavo spletnih strani in spletnih trgovin začeli že leta 1994. Če še niste vedeli, smo naredili tudi prvi slovenski novičarski portal Si21. Na področju spletnih strani in spletnih trgovin imamo ogromno znanja in izkušenj ter več kot 1500 zaključenih projektov. Pri spletnih straneh in trgovinah damo velika poudarka na uporabniški izkušnji in pa uporabniški izkušnji administratorjev spletne strani. S pomočjo našega lastnega CMS sistema Bananadmin je urejanje spletnih strani enostavno za vsakogar. Pri tem pa ne pozabimo na napredne funkcionalnosti in na SEO optimizacijo spletnih strani

Če vas zanima digitalizacija vašega poslovanja, je priložnost za pridobitev nepovratnih sredstev v obliki digitalnih vavčerjev, potrebno izkoristiti. Kabi vam pri tem z veseljem priskoči na pomoč.  

Pišite nam info@kabi.si ali nas pokličite 01 280 50 80. Skupaj bomo izkoristili priložnost za digitalizacijo vašega podjetja.