Novice

Kabi evidenca delovnega časa

Kabi evidenca delovnega časa

Enostavna in učinkovita rešitev za vaše podjetje

Ponedeljek, 5. oktober 2020
Posodobljeno: Četrtek, 9. marec 2023

Kabi evidenca delovnega časa je sistem/ aplikacija s katerim lahko enostavno beležite čas, ki ga porabite pri vašem delu. Namenoma smo rekli čas, ki ga porabite pri delu, saj lahko delate na več lokacijah: doma, v službi/ pisarni ali na terenu. Sam sistem je pravzaprav spletna aplikacija, ki jo lahko uporabljate na vašem računalniku, mobilnem telefonu ali pa na tabličnem računalniku. Za samo delovanje pa ne potrebujete posebne programske ali strojne opreme.

Z razvojem aplikacije smo začeli čisto po naključju, saj smo potrebovali rešitev za partnersko podjetje, ki je potrebovalo enostavno rešitev za evidentiranje prisotnost na delovnem mestu, niso pa za to imeli na voljo veliko sredstev. Rezultat tega je bila zelo primarna in enostavna evidenca delovnega časa, ki pa je v naslednjih mesecih dobila podobo pravega sistema za evidenco delovnega časa, z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi, ki jih podjetje potrebuje.

Komu je namenjena Kabi evidenca delovnega časa?

Kabi evidenca delovnega časa je namenjena vsem podjetjem, ki potrebujejo enostavno rešitev (z vsemi potrebnimi funkcionalnostmi) in hitro implementacijo sistema za registracijo in evidenco porabljenih ur njenih zaposlenih. Največkrat so to mala in srednje velika podjetja ali organizacije. Sama aplikacija je prilagodljiva za delo od doma, kot tudi za delo na lokaciji ali več lokacijah podjetja. Preko nje lahko enostavno upravljate z delovnim časom zaposlenih in ga lahko prilagajate glede na želje ter potrebe posameznega zaposlenega. Implementacija sistema je hitra in enostavna, saj jo lahko za vas postavimo v manj kot enem dnevu, pri tem pa so stroški same implementacije zanemarljivi.

Prednosti uporabe Kabi evidence delovnega časa

Prednosti Kabi sistema evidentiranja delovnega so naslednje: 

  • Hitra implementacija
  • Prilagodljiva rešitev za posamezno podjetje
  • Rešitev v oblaku – ni potrebno investirati v strojno opremo
  • Spletna aplikacija – za nadgradnje sistema poskrbimo mi
  • Omogoča registracijo delovnega časa tako v pisarni kot tudi doma
  • Povezljivost s sistemom za projektno vodenje
  • Povezljivost z ostalimi rešitvami podjetja Kabi

Celotno funkcionalnost sistema najdete tukaj.

Sistem evidence delovnega časa na telefonu
Sistem evidence delovnega časa na telefonu

Spletna aplikacija

Kabi evidenca delovnega časa ja spletna aplikacija. Kaj to pomeni? Spletna aplikacija je sistem, ki je dostopen preko spletnega brskalnika. To pomeni, da ga lahko uporablja kdorkoli, ki ima dostop do interneta, neodvisno od naprave, ki jo uporablja: računalnik, tablični računalnik ali mobilni telefon. Na unikatni povezavi uporabnik dostop do aplikacije, kjer enostavno in hitro zabeleži prihod, malico, odhod, zasebni izhod ali zaprosi za odsotnost. Za uporabnika je prednost uporabe rešitve, ki je spletna aplikacija, predvsem v vzdrževanju, saj za vzdrževanje ni potrebno nadgrajevati aplikacije na telefonu, vse to urejamo mi, tako da se uporabniku s tem ni potrebno obremenjevati.

Želite tudi vi uporabljati sistem evidence delovnega časa?

V kolikor sami iščete rešitev za evidenco delovnega časa vam lahko pomagamo mi. Sistem lahko brezplačno testirate mesec dni brez obveze.

 

Deli:

Oznake