Novice

Primer mailinga, ustvarjenega z E-Poštar plus

Sestavite si mailing po meri

E-Poštar plus

Četrtek, 31. avgust 2017
Posodobljeno: Četrtek, 9. marec 2023

V podjetju Kabi smo nadgradili naš mailing sistem E-Poštar. Novejša različica E-Poštar plus vam omogča da sami popolnoma sami oblikujete in ustvarjate moderne mailinge oz. newslettre po meri, ki so prilagojeni za ogled na vseh napravah saj vsebujejo t.i. odzivni/ responsive design.

Oblikovanje mailinga vam omogočajo gradniki, s katerimi enostavno oblikujete celoten videz mailinga in določite, kako se bosta prikazovala vsebina in slike. Pri tem lahko uprabljate tudi različne barve ozadij in CTA gumbov.

Obveščanje strank po elektronski pošti ali e-pošti ima številne prednosti, ki so ključne za uspešno poslovanje podjetja.

Nekatere od prednosti so:

  • Hitrost: E-pošta je ena najhitrejših oblik komunikacije in omogoča hitro obveščanje strank o novih izdelkih, storitvah, ponudbah ali novicah o podjetju.
  • Stroškovna učinkovitost: E-poštno obveščanje je pogosto cenejše od tiskanih materialov ali drugih oblik oglaševanja. Podjetja lahko svojim strankam pošiljajo brezplačne novice ali ponudbe prek e-pošte, kar pripomore k znižanju stroškov oglaševanja.
  • Personalizacija: E-poštna sporočila lahko prilagodimo posameznemu prejemniku, kar omogoča bolj oseben pristop in ustvarja občutek individualnega pristopa do stranke. Na ta način lahko povečamo verjetnost, da se bo stranka odzvala na naše sporočilo.
  • Enostavnost: E-poštno obveščanje je zelo enostavno in hitro za izvedbo. Podjetja lahko s pomočjo različnih orodij in programov hitro pošljejo obvestila svojim strankam.
  • Merljivost: E-poštna obveščanja je mogoče zelo natančno spremljati in meriti. Podjetja lahko spremljajo, katera sporočila so bila odprta, katera so bila izbrisana, kdo se je odjavil in kdo se je naročil na novice. Na ta način lahko podjetja natančno spremljajo učinkovitost svojih kampanj in se prilagajajo na podlagi pridobljenih podatkov.
  • Doseg: E-poštna obveščanja imajo lahko zelo širok doseg. Podjetja lahko prek e-pošte dosežejo veliko število strank, ne glede na njihovo lokacijo.

Skupaj gledano, je e-poštno obveščanje učinkovit način za vzpostavitev stika s strankami in obveščanje o novostih, ponudbah in novicah podjetja. E-poštno obveščanje je hitro, enostavno za uporabo, stroškovno učinkovito in merljivo, kar pomaga podjetjem, da izboljšajo svoje poslovanje in povečajo prodajo.

Več o nadgradnji si preberite tukaj.

Naročite svoje E-Poštar plus