Novice

Kabi CRM

Pregled leta 2017

Tudi to leto je bilo polno delovnih izzivov

Četrtek, 11. januar 2018

Še eno leto je naokoli in čas je za pregled leta 2017. Tudi preteklo leto je bilo polno delovnih izzivov, s katerimi smo se uspešno spoprijeli. Rezultat tega je izdelanih in objavljenih 61 novih spletnih strani in spletnih trgovin:

Poleg spletnih strani smo uspešno implementirali tudi:

Glavna ugotovitev leta je, da enostavnih projektov ni, saj zgolj izdelava spletne strani ni več dovolj, da bi zadovoljila potrebe sodobnega poslovanja. Zato je izjemno pomembno, da so razvite tudi zaledne rešitve, ki podpirajo celotno in ne samo spletno poslovanje podjetja. Ravno zaradi tega je bila nadgradnja in razvoj našega zalednega sistema glavna prioriteta v letu 2017 in bo vsekakor tudi v prihodnje. Naš cilj je, da nudimo celovite poslovne in ne samo spletne rešitve. Velik korak naprej k našemu cilju smo naredili z obsežno nadgradnjo našega lastnega CRM sistema

Ključnega pomena za uspeh pri vseh projektih in razvoj pa je ekipa Kabi!

V letu 2018 nas tako čaka še veliko izzivov, s katerimi se že in se še bomo srečevali!

P.S. Pri vsem tem pa nismo pozabili na prihajajočo Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov (GDPR - General Data Protection Regulation), saj bodo naše rešitve (nekatere so že!) prilagojene zahtevam uredbe.