Novice

Kabi oblak - platforma za popolno poslovanje podjetja

Kabi oblak - platforma za popolno poslovanje podjetja

Vse rešitve pod eno streho

Četrtek, 11. oktober 2018
Posodobljeno: Četrtek, 9. marec 2023

V Kabiju že leta razvijamo edinstveno in močno platformo, s pomočjo katere lahko vodite vaše poslovanje, ne glede na panogo in velikost vašega podjetja.

Platforma, ki vsebuje vsa orodja za vaše poslovanje

Ustvarjanje spletnih rešitev je naša strast in gonilo za razvoj. V Kabiju se že 25 let trudimo ustvarjati poslovne rešitve, ki rešujejo vaše poslovne težave. Verjamemo, da so naše rešitve oz. naša platforma pravo orodje s katerim boste povečali uspešnost vašega podjetja.

Glavna prednost naše platforme je v tem, da najdete vse potrebne rešitve na enem mestu.

Oglejte si naše rešitve.

Izbira rešitev, ki zadovoljujejo vaše pogoje

Vsaka naša rešitev je močno orodje, ki jo lahko uporabljate samostojno ali pa skupaj z ostalimi rešitvami. Našim strankam nudimo različne pakete rešitev, s čimer lahko zadovoljimo potrebe naših strank. Poleg tega so naše rešitve prilagodljive, kar pomeni, da jih lahko prilagodimo po meri posameznega uporabnika.

Stranka ima tako možnost, da izbira med:

  • posamezno rešitvijo
  • paketom rešitev
  • si ustvari sama paket rešitev
  • izdelavo rešitev po meri

All in one rešitev

Smo zagovorniki celovotih rešitev in naša platforma ponuja prav to: Celovita rešitev v eni platformi, ki je prilagodljiva posameznemu uporabniku oz. podjetju.

Vabimo vas, da se nam pridružite tudi vi!

Storitve v oblaku so postale nepogrešljiv del moderne poslovne tehnologije. S storitvami v oblaku lahko organizacije uporabljajo računalniške zmogljivosti in shranjujejo podatke na oddaljenih strežnikih preko interneta, namesto da uporabljajo lokalno nameščeno infrastrukturo. Storitve v oblaku so na voljo v različnih oblikah, kot so SaaS (programska oprema kot storitev), IaaS (infrastruktura kot storitev) in PaaS (platforma kot storitev).

Storitve v oblaku nudijo številne prednosti, kot so skalabilnost, dostopnost, varnost in stroškovna učinkovitost. Uporaba storitev v oblaku omogoča organizacijam, da se hitro prilagajajo spreminjajočim se poslovnim potrebam, brez potrebe po fizični nadgradnji strojne opreme ali programske opreme. Hkrati pa lahko organizacije hranijo in upravljajo s svojimi podatki na varnem in zanesljivem strežniku v oblaku, kar zagotavlja popolno zasebnost in varnost podatkov.

Storitve v oblaku omogočajo tudi boljšo mobilnost in dostopnost do podatkov, saj uporabnikom omogočajo, da dostopajo do svojih podatkov in aplikacij kjerkoli in kadarkoli, preko spleta. Poleg tega lahko uporabniki plačujejo samo za storitve, ki jih dejansko uporabljajo, kar lahko znatno zmanjša stroške poslovanja.

Storitve v oblaku so vse bolj razširjene med organizacijami, ki si prizadevajo za večjo učinkovitost, produktivnost in konkurenčnost na trgu.