Novice

Prihaja izboljšani Google Adwords za mobilne uporabnike

Google Adwords izboljšano oglaševanje

Lokalni mobilni uporabniki

Četrtek, 7. februar 2013

Google namerava v naslednjih tednih predstaviti vrsto novosti, ki se nanašajo predvsem na uspešnejšo nagovarjanje mobilnih (in tabličnih) uporabnikov.

Raziskave (pdf) kažejo, da 90% uporabnikov v enem dnevu uporablja več mobilni zaslonov.

Z izboljšanimi oglaševalskimi akcijami boste lažje dosegli uporabnike z ustreznimi oglasi, ki jih boste prikazali glede na lokacijo. Več si lahko ogledate na primerih in v priloženem videu.

Primer:
Boštjan v Ljubljani z mobilnikom išče darilo za valentinovo. Boštjana lahko enostavno naciljate, če ponujate darila v Ljubljani ali če darila prodajate v vaši spletni trgovini. Poleg taga lahko oglašujete storitev tudi, če ste restavracija in predvidevate, da bo Boštjan svoje dekle peljal v restavracijo (bar, pizzerija, diskoteka...). Oglasu lahko dodamo še telefonsko številko, da vas neposredno pokliče.

Pozor:
Ali ste že pripravljeni na tablične uporabnike in pametne telefone? Preverite našo ponudbo za prilagajanje spletnih strani ali trgovin mobilnim napravam.

Učinkovito oglaševanje:

Učinek oglaševanja lahko povečate tudi s pristajalnimi stranmi. Na Kabiju opažamo pomembno povečanje uspeha oglaševanja pri strankah, ki so se odločile za pristajalno stran.

Vir: Adword Blog Slovenija, Kabi