Vključene storitve

Dodatne prednosti

Dodatne prednosti

Mobilnost: delo od kjerkoli in kadarkoli, Fleksibilnost stroškov: s širjenjem (krčenjem) poslovanja se stroški prilagajajo, Neodvisnost: ni pomembno, kateri operacijski sistem uporabljate (Windows, Mac OSX), potrebujete samo dostop do spleta, Popolna varnost vaših podatkov!: vaši podatki so arhivirani brez dodatnih stroškov.

Gostovanje

Gostovanje

Gostovanje vašega CRM-ja uredimo mi. Vaš CRM gostuje na naših lastnih strežnikih v Sloveniji. Vsi podatki so ustrezno arhivirani in zaščiteni v strogo varovanih podatkovnih centrih zaradi česar ste lahko brezskrbni.

Podpora

Podpora

Naše sodelovanje se ne konča z aktiviranjem CRM sistema. Po objavi, vam nudimo strokovno podporo na daljavo, preko telefona, maila ali v živo. V primeru kritičnih težav se odzivamo takoj.

Spletne strani

Izdelujemo sodobne in učinkovite spletne strani, z močno sporočilnostjo, enostavne za uporabo in urejanje ter optimizirane za spletne iskalnike. Naše spletne strani so že v začetku izdelane tako, da imajo odzivni design (responsive design).

Spletne trgovine

V podjetju Kabi smo izdelali že številne velike in manjše spletne trgovine v Sloveniji in tudi v tujini. Razumemo naše stranke in imamo za vse pripravljene ustrezne rešitve, glede na zahtevnost projekta.

CRM

Kabi CRM je idealna rešitev za celovito vodenje vaših strank ter prodajnih in marketinških aktivnosti v vašem podjetju. S Kabi CRM-jem si boste zagotovili, da ne boste pozabili na vaše stranke in priložnosti, ki se vam pojavljajo.

Agent1

CRM za nepremičninske agencije je idealna storitev za vašo nepremičninsko agencijo, saj zagotavlja vnaprej znane stroške uporabe. Uvedba storitve je hitra in enostavna. Posvetite se svoji dejavnosti, ki vam prinaša dobiček, za vse ostalo poskrbi CRM.

HRM

Aplikacija HRM omogoča učinkovito upravljanje človeških resursov v vašem podjetju. S pomočjo aplikacije lahko enostavno urejate razpise na delovna mesta (omogoča primerjavo kandidatov), odsotnost zaposlenih, merite klimo v podjetju, opravljate letne razgovore z zaposlenimi, ...

E-Poštar

Aplikacija E-poštar je izvrstno orodje za email marketing. Omogoča hitro in uinkovito obveščanje potencialnih in obstoječih strank o akcijah, dogodkih, novih izdelkih in storitvah.

Drugi o nas